Μαμά «έντυσε» την κόρη της με φρούτα και λαχανικά και το διαδίκτυο αποθέωσε το αποτέλεσμα

Οι περισσότεροι γονείς μαλώνουν τα παιδιά τους να μην παίζουν με το φαγητό. Για τη ζωγράφο, όμως, Alya Chaglar και την 3χρονη κόρη της, Stefani το να παίζουν με το φαγητό είναι ένα ευχάριστο κομμάτι της καθημερινότητας τους.

Μαμά «έντυσε» την κόρη της με φρούτα και λαχανικά και το διαδίκτυο αποθέωσε το αποτέλεσμα

Η Chaglar και λόγω της ιδιότητας της, έχει μπόλικη φαντασία κι έτσι μία μέρα σκέφτηκε να «ντύσει» την αξιολάτρευτη κορούλα της, με φρούτα, λαχανικά και λουλούδια. Και το οι φωτογραφίες είναι άκρως κολακευτικές, καλλιτεχνικές και αξιολάτρευτες, με το Διαδίκτυο να «υποκλίνεται» στη φαντασία της μαμάς.

Η 31χρονη ζωγράφος, η οποία ζει με την κόρη της στην Αττάλεια της Τουρκίας, στην πραγματικότητα, δεν έντυσε τη μικρή με μαρούλια ή μπρόκολα, αλλά πρόκειται για ένα τρικ, που μοιάζει όμως με αληθινό. Η ιδέα για τη σειρά με τις παράξενες αυτές φωτογραφίες, ξεκίνησε όταν η μαμά μία μέρα κρατούσε στο χέρι της μία φέτα καρπούζι, την έβαλε μπροστά από το φακό και απαθανάτισε την κορούλα της. Όταν είδε τη φωτογραφία, έμοιαζε σαν να φορούσε η Steafani μία τεράστια φέτα καρπούζι. Έτσι, χρησιμοποιώντας λαχανικά, όπως μαρούλι, μπρόκολο, λουλούδια και φρούτα, τράβηξε αρκετές φωτογραφίες, που ήταν η μία καλύτερη από την άλλη.

Κοριτσακι φωτογράφιση με φρούτα και λαχανικά 6

Στη συνέχεια, τις ανέβασε στο Instagram και μέσα σε σύντομο διάστημα, χιλιάδες χρήστες έσπευσαν να κάνουν like και να σχολιάσουν θετικά το αποτέλεσμα. «Η Stefani απόλαυσε τη φωτογράφιση. Είχε πάρει στα σοβαρά το ρόλο της ως μοντέλο. Ενθουσιάστηκε, έπαιρνε αστείες πόζες, ενώ είχε και την ανάλογη έκφραση προσώπου για το κάθε φρούτο ή λαχανικό», είπε η μαμά της στην Huffington post.

Οι φωτογραφίες ανέβηκαν στο Instagram, τον περασμένο Ιούλιο και πολύ σύντομα έγιναν viral.

Διαβάστε επίσης

Διατροφή για παιδιά: 10 απίθανοι τρόποι να τα κάνετε να φάνε λαχανικά!

Μαμά και κόρη: 17 φωτογραφίες που αποτυπώνουν την τρελή τους σχέση

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved