Το θαύμα της γέννησης μέσα από 20 συγκλονιστικές φωτογραφίες

Η Ania Pawleta, γνωστή φωτογράφος, είχε την τύχη να βρεθεί σε αίθουσα τοκετού και να απαθανατίσει με το φακό της, το μεγαλύτερο θαύμα της φύσης, αυτό της γέννησης ενός μωρού.

Το θαύμα της γέννησης μέσα από 20 συγκλονιστικές φωτογραφίες

Η φωτογράφος, με ένα συγκινητικό σημείωμα, που συνοδεύει τις φωτογραφίες από τον τοκετό μίας νεαρής γυναίκας, εξηγεί όσα συγκλονιστικά συναισθήματα ένιωσε, καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας.

gennisi morou2

«Είχα την τύχη να πάρω μέρος, στο πιο μεγάλο θαύμα του κόσμου! Το θαύμα της γέννησης! Ήταν η πρώτη τέτοια φωτογράφιση που έκανα και σίγουρα η πιο συναισθηματική. Έχω δει και απαθανατίσει με το φακό μου, πολλές σημαντικές στιγμές και παραδείγματα, όπως η αγάπη, η δύναμη, η ελπίδα, η αφοσίωση. Μετά από πολλές ώρες ενθουσιασμού για το μωρό που έρχεται και πόνου, η Amelie γεννήθηκε.
Οδηγούσα για το σπίτι μου μέσα στη νύχτα και δε σταμάτησα να κλαίω. Ήμουν τόσο χαρούμενη για εκείνη και τόσο ευγνώμων, που ήμουν αυτόπτης μάρτυρας σε μία υπέροχη γέννηση. Αυτή η νύχτα με σημάδεψε και σίγουρα θα με συντροφεύει για το υπόλοιπο της ζωής μου».

gennisi morou1

Μέσα από τις φωτογραφίες, που ανέβασε η Pawleta στο προσωπικό της blog, καταγράφεται καρέ καρέ όλη η διαδικασία του τοκετού, με πρωταγωνίστρια τη νεαρή μέλλουσα μανούλα. Μέσα από το φακό αποτυπώνονται εναλλάξ όλα τα συναισθήματα που νιώθει μία γυναίκα, λίγο πριν φέρει στον κόσμο το παιδάκι της: ο ενθουσιασμός, ο πόνος, η χαρά, η αδημονία, η δύναμη, η θέληση, η συγκίνηση όταν κρατά αγκαλιά για πρώτη φορά το μωρό της και η ανακούφιση, που όλα πήγαν καλά.

Διαβάστε επίσης:

Μητέρα γεννά με «φυσιολογική καισαρική». Το viral βίντεο της ημέρας

Τιμώντας τις μαμάδες: Ένα συγκινητικό βίντεο από τη στιγμή του τοκετού

«Νοιώθω πολύ άσχημα που δεν κατάφερα φυσικό τοκετό»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved