Kate Middleton: Αυτές είναι οι εμφανίσεις που ξεχωρίσαμε στις εγκυμοσύνες της

Η δούκισσα του Κέμπριτζ παραδίδει μαθήματα κομψότητας, στις εγκυμοσύνες της.

Kate Middleton: Αυτές είναι οι εμφανίσεις που ξεχωρίσαμε στις εγκυμοσύνες της

Σχεδόν ένας μήνας έχει περάσει από τη μέρα που το Παλάτι του Μπάκιγχαμ ανακοίνωσε ότι η δούκισσα Kate Middleton και ο Πρίγκιπας William περιμένουν το τρίτο τους παιδί. Και από τότε η Kate δεν έχει πραγματοποιήσει καμία δημόσια εμφάνιση, εξαιτίας της υπερέμεσης (έντονες ναυτίες και εμετοί κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης) από την οποία υποφέρει και δεν της επιτρέπει να εμφανίζεται στις κοινωνικές της υποχρεώσεις. Μάλιστα, λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζει, δεν κατάφερε να παραβρεθεί στην πρώτη μέρα του μικρού Πρίγκιπα George, στο σχολείο.

Ωστόσο, στη Μ. Βρετανία βρίσκονται όλοι στην αναμονή και με λαχτάρα περιμένουν να κάνει η δούκισσα του Κέιμπριτζ την πρώτη της δημόσια εμφάνιση, μετά τα χαρμόσυνα νέα της εγκυμοσύνης. Και αυτή, όπως ανακοίνωσε το Παλάτι, αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 10 Οκτωβρίου, με αφορμή την Παγκόσμια μέρα για την ψυχική υγεία. Άλλωστε η Kate είναι πολύ ευαίσθητη σε αυτό το θέμα.

Μέχρι, όμως, η Δούκισσα κάνει την πρώτη της εμφάνιση, εμείς σας υπενθυμίζουμε τις καλύτερες στιλιστικές της εμφανίσεις, στη διάρκεια των δύο πρώτων εγκυμοσυνών. Κι έχουμε να πούμε ότι όλες τους είναι η επιτομή του στυλ. Και είμαστε σίγουρες ότι πάλι θα παραδώσει μαθήματα κομψότητας. Αν και η Middleton έχει ήδη κάνει μία πρώτη δημόσια εμφάνιση, στα τέλη Αυγούστου στο μνημόσυνο των 20 χρόνων της Diana. Ήταν η εμφάνιση με το πράσινο φλοραλ φόρεμα, που θύμιζε έντονα την αδικοχαμένη Diana, ενώ δε διακρινόταν η εγκυμοσύνη της, καθώς ήταν πολύ νωρίς.

Αυτές, λοιπόν, είναι από τις κομψότερες εμφανίσεις της στις δύο πρώτες εγκυμοσύνες,

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved