Χαλκηδόνιο Ωδείο: Το πρότυπο μουσικό εκπαιδευτήριο για μικρούς επίδοξους μουσικούς

Τα σχολεία ξεκίνησαν και εσύ προβληματίζεσαι για τις εξωσχολικές δραστηριότητες που θα προτείνεις στα μικρά σου;

Χαλκηδόνιο Ωδείο: Το πρότυπο μουσικό εκπαιδευτήριο για μικρούς επίδοξους μουσικούς

Πέρα από τις ξένες γλώσσες και τις αθλητικές δραστηριότητες, δεν πρέπει να ξεχνάμε τη μουσική! Και αυτό διότι τα οφέλη της στην ανάπτυξη των παιδιών μας είναι πολλά. Αρκεί μόνο να αναφέρουμε ότι η εκμάθηση ενός μουσικού οργάνου μπορεί να βελτιώσει την προσοχή, τον συναισθηματικό έλεγχο, αλλά και να μειώσει το άγχος και το στρες!

Εμείς ανακαλύψαμε ένα πρότυπο μουσικό εκπαιδευτήριο, που μπορείς να εμπιστεύεσαι για τους μικρούς επίδοξους καλλιτέχνες. Το Χαλκηδόνιο Ωδείο, ξεχωρίζει όχι μόνο για τη σταθερή πορεία στη μουσική εκπαίδευση που χαράζει εδώ και χρόνια, αλλά και για το γεγονός ότι έχει στο επίκεντρο κάθε μαθητή ξεχωριστά.

Στο Χαλκηδόνιο Ωδείο το παιδάκι σου μπορεί να δοκιμάσει από δημιουργική απασχόληση μέχρι να προετοιμαστεί για το Μουσικό Πανεπιστήμιο

xalkidoneio 2

Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να μάθει κλασικά, μοντέρνα και παραδοσιακά μουσικά όργανα από καταξιωμένους σολίστ, καθηγητές, παιδαγωγούς και γνωστούς καλλιτέχνες. Παράλληλα, υπάρχουν τμήματα Φωνητικής, Ορθοφωνίας καθώς και τμήματα για Κλασικό-Μοντέρνο Τραγούδι, τα οποία πραγματοποιούνται σε ευρύχωρες και πλήρως εξοπλισμένες αίθουσες διδασκαλίας. Τέλος, γίνεται προετοιμασία για το Μουσικό Πανεπιστήμιο.

Η μουσική προπαιδεία και τα τμήματα δημιουργικής απασχόλησης (με ευφάνταστες θεματικές: Γερμανικά σε ΝΤΟ#, τα μουσικά ταξίδια του κ.ΣΟΛ , ταξίδι στον πλανήτη Μουσικόνιους, η μελωδική Μινόρε και ο βιαστικός Ματζόρε) δίνουν τις σωστές βάσεις στα πρώτα μουσικά βήματα των παιδιών. Ωστόσο, τα μαθήματα αφορούν σε κάθε ηλικία και σε κάθε μουσικό γνωστικό πεδίο.

Δεν είναι τυχαία άλλωστε, τα αναρίθμητα πρώτα βραβεία που έχουν αποσπάσει οι μαθητές του Ωδείου σε Πανελλήνιους διαγωνισμούς και διεθνή φεστιβάλ, καθώς και οι επιτυχίες στην εισαγωγή μαθητών στο Μουσικό Πανεπιστήμιο.

Εργαστήρια με καταξιωμένους καλλιτέχνες

xalkidoneio 3

Επιπλέον, τα εργαστήρια Φωνητικής, Τραγουδοποΐας, Μελοποίησης και Στιχουργικής με γνωστούς καλλιτέχνες καλύπτουν όλα τα πεδία ενδιαφέροντος γύρω από τη μουσική. Αξίζει να τονίσουμε ότι σε προηγούμενα εργαστήρια, μεταξύ των εισηγητών και των προσκεκλημένων ήταν οι Οδυσσέας Ιωάννου, η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Φοίβος Δεληβοριάς, η Ρίτα Αντωνοπούλου, ο Θέμης Καραμουρατίδης, η Ελεονώρα Ζουγανέλη, ο Θάνος Μικρούτσικος, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Χρήστος Θηβαίος, ο Μίλτος Πασχαλίδης, η Γιώτα Νέγκα, ο Βασίλης Τσαμπρόπουλος, η Αφροδίτη Μάνου, η Λίνα Δημοπούλου, ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος.



Παράλληλα, στο Χαλκηδόνιο Ωδείο λειτουργεί Τμήμα Ζωγραφικής για τους πολυτάλαντους καλλιτέχνες! Τα νέα εργαστήρια ανακοινώνονται στη διάρκεια της χρονιάς και για το πρόγραμμα μπορείτε να ενημερώνεστε στο site αλλά και στην επίσημη Χαλκηδόνιο Ωδείο

Το Χαλκηδόνιο Ωδείο, μας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στις πραγματικές αξίες της μουσικής. Δώσε στο παιδάκι σου την ευκαιρία να δοκιμάσει κάτι νέο και να ζήσει μία μοναδική εμπειρία, κλείσε ένα δωρεάν δοκιμαστικό μάθημα γνωριμίας με το Ωδείο και τους καθηγητές.

xalkidoneio 4

Βοήθησε το μικρό σου να ανακαλύψει και να αναδείξει τα ταλέντα του! Μην ξεχνάς ότι η περίπτωση η μουσική παιδεία ενισχύει τη δημιουργικότητα, τη φαντασία, τη κοινωνικότητα και την ευελιξία και συμβάλλει στη διαμόρφωση του χαρακτήρα των παιδιών...

Μπορείς να βρεις περισσότερες πληροφορίες στο site αλλά και στην επίσημη σελίδα του Ωδείου στο Facebook.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved