ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods και Toyo Tires παρουσίασαν τη συνεργασία τους

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods και η κορυφαία εταιρεία, Toyo Tires, παρουσίασαν επίσημα τη συνεργασία τους για τις αγωνιστικές περιόδους 2017-18 και 2018-2019 σε συνέντευξη Τύπου που έλαβε χώρα στο ΟΑΚΑ το μεσημέρι της Παρασκευής (1/9).

ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods και Toyo Tires παρουσίασαν τη συνεργασία τους

Παρόντες στο πάνελ ήταν ο προπονητής των «πράσινων», Τσάβι Πασκουάλ, ο Εμπορικός Διευθυντής της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, Αριστείδης Χριστόπουλος και ο επικεφαλής Μάρκετινγκ της Toyo Tires Europe, Μάικ Ρίγκναλ.

Πρώτος έλαβε τον λόγο ο Αριστείδης Χριστόπουλος, λέγοντας: «Καλησπέρα και καλό μήνα. Ως Παναθηναϊκός είμαστε πολύ περήφανοι για τις συνεργασίες μας με εταιρείες Πρωταθλήτριες στο είδος τους. Είμαστε ευτυχείς που σε αυτές συγκαταλέγεται και η Toyo που 45 χρόνια αποτελεί συνώνυμο της ποιότητας και της πρωτοπορίας. Η ΚΑΕ συνεχίζει να επενδύει στο άθλημα του μπάσκετ και μας χαροποιεί το γεγονός ότι τέτοιες εταιρείες βρίσκονται δίπλα μας. Καλωσορίζω την Toyo με τη βεβαιότητα ότι θα πάμε μαζί στην κορυφή».

image

Ακολούθως μίλησε ο Μάικ Ρίγκναλ: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που είμαι εδώ για να ανακοινώσουμε τη συνεργασία μας. Η εταιρεία μου, η Toyo, είχε ιδρυθεί το 1945 και μέχρι τότε ο Παναθηναϊκός ήταν ήδη 26 ετών. Από το 1945 η Toyo έχει μεγαλώσει τόσο ώστε να απασχολεί 12 χιλιάδες κόσμο. Είμαστε 13η εταιρεία στον κόσμο, 7η στις ΗΠΑ και 5η στην αγορά της Ιαπωνίας, αλλά θέλουμε να μεγαλώσουμε ακόμα περισσότερο στην Ευρώπη. Προκειμένου να το πετύχουμε αυτό, στόχος μας ήταν να βρούμε επιδραστικούς συλλόγους σε κάθε χώρα που θα μας βοηθήσουν να το πετύχουμε. Στην Ελλάδα ο συνεργάτης μας που μας συμβουλεύει μάς είπε ότι θα έπρεπε να επενδύσουμε στο μπάσκετ. Υπό αυτό το πρίσμα ο Παναθηναϊκός ήταν η προφανής επιλογή ως προς ποια ομάδα θα επιλέγαμε. Στόχος μας είναι το όνομα των ελαστικών Toyo να μπει σε κάθε νοικοκυριό στη χώρα και νομίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός είναι η ομάδα που μπορεί να μας βοηθήσει να το πετύχουμε.

image 3

Είμαι Βρετανός και ως γνωστόν στην Αγγλία δεν παίζουμε πολύ μπάσκετ οπότε έπρεπε να κάνω κάποια έρευνα. Είδα ότι ο Παναθηναϊκός είναι μία πολύ επιτυχημένη ομάδα, ίσως η πιο σπουδαία και με τις περισσότερες διακρίσεις στην Ευρώπη, με 36 Πρωταθλήματα, 17 Κύπελλα και έξι ευρωπαϊκά τρόπαια. Η εταιρεία μου κατασκευάζει μερικά από τα πιο προηγμένα ελαστικά κι αυτό το κάνω επενδύοντας σε προηγμένες τεχνολογίες. Βλέπουμε ότι υπάρχουν οι ίδιες αξίες στον Παναθηναϊκό, μία ομάδα που είχε πολλές επιτυχίες και πέρυσι με την κατάκτηση του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου και θέλει να πάει ακόμα πιο μακριά και στην Ευρώπη. Είμαστε σίγουροι ότι η συνεργασία μας με τον Παναθηναϊκό θα καταστήσει την εταιρεία μας γνωστή στον μεγαλύτερο αριθμό ανθρώπων στη χώρα. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι και περήφανοι που θα είμαστε χορηγοί του Παναθηναϊκού και ανυπομονούμε για τη σεζόν που έρχεται», σημείωσε.

image 5

Σε ερώτηση προς τον επικεφαλή Μάρκετινγκ της Toyo Tires Europe για το τι θα κρίνει την επιτυχία της συνεργασίας, απάντησε: «Αυτό που περιμένουμε από τον Παναθηναϊκό είναι να συνεχίσει να κάνει αυτό που κάνει, να προσπαθήσει να γίνεται καλύτερος, αυτή είναι και η αξία της εταιρείας μας. Να προσπαθείς πάντα να γίνεσαι καλύτερος».

Τέλος, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Superfoods, Τσάβι Πασκουάλ τόνισε: από την πλευρά «Είμαι πολύ ευτυχής που είμαι εδώ και μοιράζομαι αυτή τη στιγμή μαζί σας. Ιδιαίτερα με τους νέους μας συνεργάτες. Καταρχάς θέλω να συγχαρώ την ομάδα για αυτή τη συνεργασία με την Toyo, η οποία αποτελεί πλέον μέρος της οικογένειας. Γνωρίζω την Toyo από την εποχή που ήμουν στην Ισπανία. Αποτελεί συνώνυμο της ανάπτυξης και της συνεχούς εξέλιξης. Πάντα επιχειρεί να είναι ηγέτης σε αυτό που κάνει και γι’ αυτό και πιστεύω ότι μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες. Καλωσορίζω, λοιπόν, την εταιρεία στην οικογένειά μας, ελπίζουμε να έχουμε την ίδια επιτυχία με όταν ξεκίνησαν να είναι χορηγοί της Λέστερ, που κόντρα σε όλα τα προγνωστικά κατόρθωσαν να πάρουν το Πρωτάθλημα. Ελπίζουμε κόντρα σε κάθε προγνωστικό να βάλουμε το έβδομο αστέρι στη φανέλα μας. Σας ευχαριστώ όλους και καλώς ήλθατε».

image 2

Σε ερώτηση για το αν πρέπει να περιμένουμε μία πιο γρήγορη ομάδα φέτος, ο Καταλανός προπονητής απάντησε: «Καταρχάς θα πρέπει να ευχαριστήσουμε όλα τα... ελαστικά που χρησιμοποιήσαμε πέρυσι. Τόσο αυτά που συνεχίζουν μαζί μας όσο και αυτά που δεν συνεχίζουν. Θα πρέπει να τους ευχαριστήσουμε για την προσπάθειά τους. Τώρα έχουμε κάποια νέα ελαστικά, θα πρέπει να τα προσαρμόσουμε σε αυτά και να κατορθώσουμε να έχουμε ένα ενιαίο αποτέλεσμα, ένα τελικό όχημα. Πέρυσι ήμασταν πολύ γρήγοροι, περισσότερο από την πλειονότητα των αντιπάλων και φέτος θα προσπαθήσουμε να είμαστε ακόμα πιο γρήγοροι».

Σε ερώτηση για τον Θανάση Αντετοκούνμπο, ο κ. Πασκουάλ είπε: «Νομίζω ότι έχει έναν πολύ συγκεκριμένο ρόλο στην Εθνική και πιστεύω ότι με αυτόν τον ρόλο δεν θα απογοητεύσει κανέναν. Ελπίζουμε να πάει καλά και είμαστε ενθουσιασμένοι αναμένοντάς τον να έρθει να δουλέψει μαζί μας το συντομότερο. Και φυσικά να τον βοηθήσουμε να γίνει κι αυτός ακόμα καλύτερος, αλλά να βοηθήσει κι αυτός με τη σειρά τουνα γίνουμε καλύτεροι».

image 4

Ερωτηθείς σχετικά με το ποιον θα υποστηρίξει σε περίπτωση που Ελλάδα και Ισπανία αναμετρηθούν στο Ευρωμπάσκετ, απάντησε: «Καταρχάς δεν ξέρουμε αν θα βρεθούν αντιμέτωποι. Και αν συμβεί αυτό δεν θα μπορείτε να με ρωτήσετε (σ. σ. γέλια!). Εύχομαι όλοι οι παίκτες να πάνε καλά και κάθε επιτυχία στην Εθνική».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved