O Bradley Cooper ο πιο γλυκός μπαμπάς! Δεν τον φωνάζουν άδικα «Dilf» στο εξωτερικό (pics)

Μπορεί να ανήκει στο club των μπαμπάδων μόλις 5 μήνες αλλά είναι σίγουρα ένας από τους πιο όμορφους διάσημους μπαμπάδες.

O Bradley Cooper ο πιο γλυκός μπαμπάς! Δεν τον φωνάζουν άδικα «Dilf» στο εξωτερικό (pics)

Ο γνωστός ηθοποιός αποφεύγει τους δημοσιογράφους και προσπαθεί με τη σύντροφό του να κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τη μικρή τους κόρη Lea de Seine Shayk Cooper.

bradley 11

Κάποιοι επίμονοι όμως φωτορεπόρτερ, κατάφεραν μετά από πολύ καιρό να απαθανατίσουν την όμορφη οικογένεια και ο Bradley Cooper, έδειξε σε όλους το πόσο τρυφερός μπαμπάς είναι.

Στις φωτογραφίες που κάνουν ήδη το γύρο του διαδικτύου και δημοσίευσε το fan club της Irina Shayk στο Instagram, φαίνεται ο ίδιος να φορά το μάρσιπο, κρατώντας στην αγκαλιά του, τον έρωτα της ζωής του. Όπως θα δείτε σε μία από τις φωτογραφίες ταΐζει τη μικρούλα με το μπιμπερό ενώ σε μία άλλη η κορούλα του του πιπιλάει το δάχτυλο.



Από το πλευρό του δεν λείπει η εντυπωσιακή σύντροφός του Irina Shayk. Οι τρεις τους, την 1η Αυγούστου απόλαυσαν μια βόλτα στους δρόμους του Los Angeles.

Η μικρή Lea, γεννήθηκε στις 21 Μαρτίου αλλά το διάσημο ζευγάρι κατάφερε να κρατήσει μυστική τη γέννηση της μικρής μέχρι τις 9 Απριλίου όπου τα νέα έπεσαν «βόμβα» στον καλλιτεχνικό χώρο. Τα νέα της γέννησης πρώτο αποκάλυψε το αμερικανικό περιοδικό People.com με πηγή να αναφέρει ότι «Και οι δυο γονείς, είναι ενθουσιασμένοι και νιώθουν τρομερά ευλογημένοι!».

bradley 4

Οι δυο τους άρχισαν να βγαίνουν το 2015 και η κοιλίτσα της Irina αποκαλύφθηκε στο fashion show της Victoria Secret στο Παρίσι.

Δεν ξέρουμε εσείς τι πιστεύετε, όμως εμείς πιστεύουμε ότι η πατρότητα του Bradley Cooper του πάει πολύ!

bradley

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παρακάτω gallery.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved