Η ζωή της πριγκίπισσας Charlotte μέσα από 50 φωτογραφίες

Αυτή είναι η πριγκίπισσα του Cambridge!

Η ζωή της πριγκίπισσας Charlotte μέσα από 50 φωτογραφίες

O πρίγκιπας William και η Kate Middleton, υποδέχτηκαν την πρώτη τους κόρη, πριγκίπισσα Charlotte Elizabeth Diana του Cambridge, στις 2 Μαΐου 2015.

Έκτοτε οι φωτογράφοι πασχίζουν να έχουν κάποια φωτογραφία της μικρής πριγκίπισσας ενώ δεν είναι λίγοι οι θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας που κάθε φορά, με κάποια αφορμή περιμένουν και μια νέα φωτογραφία της Charlotte, που θα δώσει στη δημοσιότητα το παλάτι.

Οι πρώτες της φωτογραφίες άρχισαν να δημοσιεύονται από την πρώτη κιόλας στιγμή που βγήκε από το μαιευτήριο με τους γονείς της. Η Kate Middleton, την είχε τυλιγμένη σε μια λευκή πλεχτή κουβερτούλα και μαζί με τον πρίγκιπα William, πόζαραν έξω από την κλινική London's St. Mary's Hospital για να τους απαθανατίσουν οι φωτογράφοι.

prigkipissa charlotte fotografies 32
prigkipissa charlotte fotografies 33

Οι επόμενες φωτογραφίες της μόλις ενός μηνός πριγκίπισσας ήρθαν από το παλάτι. Ο πρίγκιπας George κρατούσε στην αγκαλιά του την μικρή του αδελφούλα. Οι φωτογραφίες αμέσως έκαναν το γύρο του διαδικτύου.

prigkipissa charlotte fotografies 29

Δύο μήνες μετά τη γέννησή της, στις 5 Ιουλίου, η βασιλική οικογένεια αποφάσισε να βαφτίσει τη μικρή πριγκίπισσα στην εκκλησία, St. Mary Magdalene. Το βασιλικό μωρό φορούσε ακριβώς τα ίδια ρούχα που φορούσε και ο αδερφός της στη δική του βάφτιση.

Μετά το μυστήριο, η οικογένεια πόζαρε στον φωτογραφικό φακό για τις καθιερωμένες φωτογραφίες που θα έδινε έπειτα στη δημοσιότητα ο εκπρόσωπος τύπου του παλατιού.

prigkipissa charlotte fotografies 23
prigkipissa charlotte fotografies 25

Μετά τη βάφτισή της, τα φώτα της δημοσιότητας είδαν οι φωτογραφίες με τη μικρή Charlotte, να ποζάρει σε ηλικία 6 μηνών. Με αυτό τον τρόπο η βασιλική οικογένεια ήθελε να ευχηθεί «Καλές Γιορτές».

prigkipissa charlotte fotografies 21

Τον Μάρτιο του 2016 και λίγο πριν γίνει ενός έτους η μικρή πριγκίπισσα, οι γονείς της έκαναν ένα διάλειμμα από τις βασιλικές τους υποχρεώσεις και απόλαυσαν τις πρώτες τους οικογενειακές διακοπές ως τετραμελής οικογένεια στις Γαλλικές Άλπεις. Οι φωτογραφίες τους δόθηκαν στη δημοσιότητα και αμέσως έκαναν το γύρο του διαδικτύου.

prigkipissa charlotte fotografies 19

Τον Απρίλιο του 2016, το παλάτι έδωσε στη δημοσιότητα μια φωτογραφία της Βασίλισσας Ελισάβετ, παρέα με τα εγγόνια της. Όπως μπορείτε να διακρίνετε στην αγκαλιά της κρατάει τη μικρή Charlotte.

prigkipissa charlotte fotografies 18

Με αφορμή τα πρώτα της γενέθλια το παλάτι δημοσίευσε φωτογραφίες της πριγκίπισσας δείχνοντάς τη να στέκεται για πρώτη φορά όρθια και να περπατάει.

prigkipissa charlotte fotografies 16

Από τότε μέχρι και σήμερα έχουμε δει αρκετές της φωτογραφίες. Φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι μικρή πριγκίπισσα μονοπωλεί το ενδιαφέρον όχι μόνο των οικείων της αλλά και των φωτορεπόρτερ που κάνουν τα πάντα για να έχουν μια φωτογραφία της Charlotte.

1.

prigkipissa charlotte fotografies 1

2.

prigkipissa charlotte fotografies 3

3.

prigkipissa charlotte fotografies 8

4.

prigkipissa charlotte fotografies 13

5.

prigkipissa charlotte fotografies 47

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παρακάτω gallery

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved