Αυτές είναι οι πιο μικρές πριγκίπισσες της Disney που έχετε δει

Οι περισσότεροι γονείς θεωρούν τις νεογέννητες κόρες τους μικρές πριγκίπισσες. Η Karen Marie, μητέρα τριών παιδιών και επαγγελματίας φωτογράφος, αποφάσισε  να φωτογραφίσει έξι νεογέννητα κοριτσάκια ως πριγκίπισσες της Disney.

Αυτές είναι οι πιο μικρές πριγκίπισσες της Disney που έχετε δει

Επέλεξε τις πιο γνωστές πριγκίπισσες και «μεταμόρφωσε» τα μωρά σε Ariel, Snow White, Aurora, Cinderella, Belle και Jasmine. Κάθε μωρό φωτογραφήθηκε με φόντο το αντίστοιχο περιβάλλον το οποίο σχεδίασε και επιμελήθηκε η εταιρεία Sew Trendy.

Σε συνέντευξή της στο Babble, η Karen αποκάλυψε ότι η φωτογράφηση δεν ήταν πάντα εύκολη. «Όπως μπορείτε να φανταστείτε, το στήσιμο έξι μωρών με το κατάλληλο σκηνικό είναι μια δύσκολη διαδικασία». Παρά ταύτα, η Karen είπε ότι αγαπά τέτοιου είδους εμπειρίες: «Το σημαντικότερο όλων αυτής της φωτογράφησης είναι τα συναισθήματα που θα νιώσουν, πολλά χρόνια μετά, οι οικογένειες αυτών των μωρών αλλά και οι ίδιες οι σημερινές πριγκίπισσες.»

Η Karen Marie είναι ιδιοκτήτρια μιας επιχείρησης, της Belly Beautiful Portraits που ασχολείται με τη φωτογράφηση εγκυμοσύνης και των νεογέννητων.

1.Snow White

princess 1

2.Ariel

princess 3

3. Belle

princess 5

4. Cinderella

princess 7

5.Jasmine

princess 9

6. Aurora

princess 12
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved