«Χαρούμενα γενέθλια Χριστίνα!»: Η κόρη της Δέσποινας Καμπούρη γίνεται ενός! (pics)

Πέρυσι σαν σήμερα η Δέσποινα Καμπούρη έφερε στον κόσμο τη δεύτερη κόρη της Χριστίνα.

«Χαρούμενα γενέθλια Χριστίνα!»: Η κόρη της Δέσποινας Καμπούρη γίνεται ενός! (pics)

Η διευθύντρια του Mothersblog και του Queen, εισήχθη το πρωί της Κυριακής (26/6/2016) στη μαιευτική γυναικολογική κλινική ΡΕΑ και στις 14.30 γέννησε με τη βοήθεια του γυναικολόγου της, Κοσμά Βρυώνη, τη δεύτερη κορούλα της.



Το μωράκι γεννήθηκε 3150 κιλά και από το πλευρό της δεν έφυγε στιγμή ο σύζυγός της Βαγγέλης Ταρασιάδης.

despoina kampouri

Η ίδια σήμερα και θέλοντας να γιορτάσει αυτή τη μέρα δημοσίευσε μια φωτογραφία που δεν έχουμε δει ποτέ ξανά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μέσα από τη μαιευτήριο τη μέρα που γέννησε σχολιάζοντας: «26/06/16 Πριν ένα χρόνο ήρθε στη ζωή μας η Χριστινούλα και μας έκλεψε την καρδιά! Εκείνη τη μέρα ήμουν τόσο ευτυχισμένη που επιτέλους την κράταγα στην αγκαλιά μου. Να σε βλέπω να μεγαλώνεις ανάσα μου! Αυτό μου δίνει ζωή! Σ' αγαπώ».



Στο πρώτο της άρθρο, εννέα μέρες μετά τη γέννηση της μικρούλας είχε γράψει:«Έχουν περάσει 9 μέρες από τότε που γέννησα. Κανονικά θα έπρεπε να γεννήσω Ιούλιο, αλλά λόγω προγραμματισμένης καισαρικής (δυστυχώς είχα κάνει και στην Έλενα γιατί είχε ισχιακή προβολή, οπότε δεν ήθελα να ρισκάρω με τον δεύτερο τοκετό, αν και λαχταρούσα να γεννήσω φυσιολογικά) γέννησα στις 38 εβδομάδες», έγραψε η Δέσποινα σε άρθρο της και συνέχισε, μιλώντας για πρώτη φορά για το δεύτερο τοκετό της.



«Για Δευτέρα 27 Ιουνίου ήταν το ραντεβού, αλλά τους έπιασα όλους στον ύπνο. Πήγα Κυριακή στο Ρέα για εξετάσεις και ήταν τόσο ήρεμα και γαλήνια όλα στην αίθουσα τοκετών. Υπήρχαν ελάχιστοι άνθρωποι λόγω ημέρας και ένας μόνο τοκετός σε εξέλιξη, πράγμα σπάνιο για μαιευτήριο. Σκέφτηκα ότι θα ένιωθα πιο άνετα να μπω στο χειρουργείο χωρίς να το ξέρει κανείς σε μία τόσο χαλαρή στιγμή. Συμφωνήσαμε αμέσως με τον Βαγγέλη και τον γιατρό μου να γεννήσω εκείνη τη στιγμή χωρίς να το πούμε σε κανέναν. Το μωράκι μας θα ήταν έκπληξη για τους γονείς μας και τους φίλους μας που θα έρχονταν το επόμενο πρωί για να μου δώσουν τις ευχές τους. Έτσι κι έγινε!».



Έκτοτε η 35χρονη γνωστή μανούλα, δημοσιεύει φωτογραφίες τόσο της μικρής Χριστίνας όσο και της μεγαλύτερης κόρης της Έλενας, που τον Σεπτέμβρη θα πάει στην Α΄δημοτικού. Η ίδια ωστόσο προφυλάσσει τις μικρές της πριγκίπισσες καθώς δεν αποκαλύπτει ποτέ τα πρόσωπά τους στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media.

despinakamp

Να σας θυμίσουμε ότι η μικρούλα βαπτίστηκε πριν λίγο καιρό στην Τήνο. Όπως η ίδια είχε γράψει στο Mothersblog και στο blog της Despoina's little stories, η μικρή Χριστίνα Δέσποινα, βαπτίστηκε τελείως συμπτωματικά την ίδια μέρα που βαπτίστηκε και η μεγάλη της αδερφή, Έλενα. 20 Μαΐου. «Με ελάχιστους συγγενείς και φίλους ταξιδέψαμε στην Τήνο για να πραγματοποιήσουμε το μυστήριο. Συνδυάσαμε τη βάπτιση με ένα όμορφο διήμερο εκτός πόλης και κάπως έτσι ξεφύγαμε –έστω και για λίγο- από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Έμοιαζε με μία μικρή διήμερη εκδρομή μόνο με αυτούς που αγαπάμε και μας αγαπούν πραγματικά!».

siros

Μέσα σε ένα χρόνο το Χριστινάκι μίλησε, περπάτησε, έκανε παλαμάκια, χόρεψε και η Δέσποινα πάντα δημοσίευε κάποιο βίντεο ή κάποια φωτογραφία από τα μικρά της κατορθώματα. Δείτε το φωτογραφικό άλμπουμ της μικρής Χριστίνας από τον πρώτο χρόνο της ζωής της.



Θα κλείσουμε αυτό το άρθρο με το τα λόγια της Δέσποινας Καμπούρη και θα ευχηθούμε «Χρόνια Πολλά» στη μικρή μας Χριστινούλα!

«Τώρα η αγάπη μου πολλαπλασιάστηκε. Ο κόσμος μου είναι αυτά τα δυο κοριτσάκια. Όλη μου η έννοια και όλη μου η αγάπη είναι στα πρόσωπά τους!».

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παρακάτω gallery

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved