Αυτοί οι γονείς αφήνουν τα παιδιά τους να κάνουν «επικίνδυνα» πράγματα με το δικό τους τρόπο (φωτό)

Ένα ζευγάρι από την Πολωνία, φωτογράφοι και γονείς δύο παιδιών, έχει αναγάγει τις οικογενειακές στιγμές σε πραγματική διασκέδαση.

Αυτοί οι γονείς αφήνουν τα παιδιά τους να κάνουν «επικίνδυνα» πράγματα με το δικό τους τρόπο (φωτό)

Οι τελευταίες φωτογραφίες που έχει ανεβάσει το ζευγάρι στον ιστότοπο που διατηρεί, τα παιδιά του σχεδόν αιωρούνται. Είχε άλλωστε προηγηθεί η πρώτη φωτογράφηση της κόρης του που γνώρισε μεγάλη επιτυχία.

Οπως εξήγησαν στο boredpanda.com , «όταν η κόρη μας Emilia γεννήθηκε, τη φωτογραφήσαμε με τέτοιο τρόπο που έμοιαζε ότι μπορούσε να πετάξει. Οι φωτογραφίες έγιναν viral. Αυτό συνέβη πριν από 2 χρόνια. Τα παιδιά μας μεγάλωσαν. Κάποια στιγμή συνειδητοποιήσαμε ότι υπάρχει ένα πράγμα που ο μεγαλύτερος γιος μας Lenny πραγματικά αγαπά να κάνει. Να σκαρφαλώνει και να πηδά από έπιπλο σε έπιπλο προσποιούμενος ότι μπορεί να πετάξει. Φυσικά και η μικρή του αδελφή δεν είναι διαφορετική!

Καθημερινά λοιπόν, τα παιδιά προσπαθούσαν να κάνουν κάτι επικίνδυνο στο σπίτι. Προσπαθήσαμε με κάθε τρόπο να τους εξηγήσουμε ότι δεν έχουν πραγματικά φτερά και ότι είναι επικίνδυνο να πηδάνε από ψηλά.

Μια μέρα συνειδητοποιήσαμε ότι λέγοντας συνεχώς «Μην το κάνεις αυτό!», «Μπορεί να χτυπήσεις», «Αυτό είναι πραγματικά επικίνδυνο», απλά δεν μας άκουγαν. Μπήκαμε στον πειρασμό ν’ αφήσουμε τα παιδιά μας να κάνουν όλα αυτά τα επικίνδυνα πράγματα χωρίς να ανησυχούμε ότι θα βλάψουν τον εαυτό τους. Και αυτό κάναμε. Στήσαμε αυτή τη φωτογράφηση, όπου μαζί με τα παιδιά, ήμασταν με ασφάλεια ξαπλωμένοι στο κρεβάτι μας. Τα παιδιά το διασκέδαζαν γιατί ήταν μια νέα περιπέτεια για αυτά και εμείς ήμαστε πολύ χαρούμενοι που συμμετείχαν στο έργο μας.

Η Emilia ήταν πραγματικά ενθουσιασμένη που έβλεπε τον εαυτό της να "αιωρείται" ενώ ο Lenny είπε: «Μπαμπά, κοίτα είμαι καλύτερος από τον Ρονάλντο!» όταν είδε την εκπληκτική εναέρια κλωτσιά του στη φωτογραφία.

Μερικές φορές αρκεί να είσαι δημιουργικός ώστε να κάνεις πραγματικότητα τα αδύντα και όλοι να είναι ευτυχισμένοι.»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved