Ιδέες διακόσμησης για το παιδικό δωμάτιο του αγοριού σας

Η διακόσμηση του παιδικού δωματίου είναι από τις πιο απολαυστικές και όμορφες διαδικασίες. Ανανεώστε το δωμάτιο του παιδιού σας και φτιάξτε ένα χώρο δημιουργικότητας, έκφρασης και φαντασίας για το μικρό σας.

Ιδέες διακόσμησης για το παιδικό δωμάτιο του αγοριού σας

Ρωτήστε το αγοράκι σας τι του αρέσει, αφήστε το να διαλέξει το θέμα, τα χρώματα και το στιλ του δωματίου του, χρησιμοποιήστε το σαν τον καλύτερο οδηγό διακόσμησης, εξάλλου μην ξεχνάτε ότι θα πρέπει να φτιάξετε ένα δωμάτιο που να του αρέσει και να νιώθει χαρά και άνεση όταν βρίσκεται μέσα σε αυτό.

Παρακάτω σας έχουμε βρει τις καλύτερες ιδέες διακόσμησης για το παιδικό δωμάτιο του αγοριού σας, δείτε και πάρτε ιδέες για να ξεκινήσετε.

• Δωμάτιο έτοιμο για ταξίδι: Μπορείτε να κολλήσετε σε ένα τοίχο τον χάρτη απ’ τη χώρα του ποτέ του Peter Pan και να κινηθείτε αναλόγως για την διακόσμηση του δωματίου. Εναλλακτικά θα ήταν πολύ ωραίο να φέρετε την απεραντοσύνη του κόσμου στην κρεβατοκάμαρα τοποθετώντας έναν γεωγραφικό χάρτη στο τοίχο. Εκτός του ότι εμπνέει την εξερεύνηση και αναδεικνύει το ενδιαφέρον για άλλους πολιτισμούς είναι και ένας έξυπνος τρόπος να μάθει γεωγραφία.

dvmatio agorioy 1

• Τοιχογραφίες: Ζητήστε από το παιδί σας να ζωγραφίσει μόνο του έναν τοίχο με ότι θέλει! Τοποθετήστε ένα μεγάλο χαρτί πάνω σε μια πλευρά ενός τοίχου και αφήστε ελεύθερο το αγοράκι σας να δημιουργήσει. Με αυτή τη τεχνική έχετε τη δυνατότητα να αλλάζετε το χαρτί στον τοίχο όποτε χρειαστεί και να δημιουργείτε κάτι καινούριο!

dvmatio agorioy 4

• Μοναδικά σχέδια κρεβατιών: Τα πλαίσια κρεβατιών, τα κεφαλάρια και τα πατώματα μπορούν να σχεδιαστούν σε οποιοδήποτε σχήμα ή μέγεθος για να χωρέσουν σε ένα θέμα δωματίου. Τα αγωνιστικά αυτοκίνητα, τα πανιά καραβιού, τα φορτηγά και τα τρένα είναι δημοφιλείς. Το στρώμα είναι συνήθως σχεδιασμένο για να ταιριάζει στο σχέδιο του κρεβατιού, έτσι φαίνεται ότι το παιδί κοιμάται μέσα στο τραίνο ή το αυτοκίνητο. Το ειδικά διαμορφωμένο κρεβάτι γίνεται κεντρικό στοιχείο για το δωμάτιο και εσείς μπορείτε να βάλετε τις λεπτομέρειες.

dvmatio agorioy 6

• Γωνιά ανάγνωσης: Στη ζωή κάθε μικρού αγοριού πρέπει να υπάρχει λίγη περιπέτεια. Δημιουργήστε μια γωνιά ανάγνωσης ή χαλάρωσης με έναν από τους αγαπημένους του ήρωες. Τι καλύτερο για το παιδί όταν θα ξέρει ότι θα πάει και θα διαβάσει στην ‘’αγκαλιά’’ του Spiderman ή του Captain Hook ή του Batman.

dvmatio agorioy 9

• Φέρτε το έξω μέσα: Διαμορφώστε το δωμάτιο σε ένα δάσος. Μπορείτε να κολλήσετε σε έναν τοίχο μια ταπετσαρία με θέμα το δάσος. Διαφορετικά μπορείτε να ζωγραφίσετε τους τοίχους με δέντρα, λουλούδια, πουλιά και ότι έχει ένα δάσος! Εμπλουτίστε το δωμάτιο με άγρια μεγάλα ζώα και είναι έτοιμο.

dvmatio agorioy 11

• Το Ναυτικό: Είναι ένα κλασικό θέμα για τα αγόρια αλλά πάντα τόσο όμορφο. Τα υφάσματα είναι λευκά, μπλε και κόκκινα, με μερικές ρίγες. Άγκυρες και ναυτικά αξεσουάρ θα πλαισιώσουν υπέροχα το χώρο. Με ένα διπλό κρεβάτι κουκέτα που μοιάζει σαν ένα μαγευτικό ιστιοφόρο έχετε το απόλυτο δροσερό παιδικό κρεβάτι για τον καπετάνιο σας.

dvmatio agorioy

Είστε έτοιμη να δημιουργήσετε χρησιμοποιώντας τη φαντασία σας, τον μικρό σας προσωπικό διακοσμητή και τις ιδέες μας; Εμείς σας ευχόμαστε καλή επιτυχία!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved