Summer Kit 2017: Αυτό το Καλοκαίρι επιστρέψτε στη φύση με τη νέα συλλογή Stokke® Stroller

Αυτό το Καλοκαίρι έχει να κάνει με την ανακάλυψη, τις αφηγήσεις και την επιστροφή στη φύση. Εμπνευσμένη από την ομορφιά των πράσινων κήπων και των ζώων του δάσους, η Stokke παρουσιάζει ένα νέο μοτίβο στο Summer Kit για το κάθισμα καροτσιού.

Summer Kit 2017: Αυτό το Καλοκαίρι επιστρέψτε στη φύση με τη νέα συλλογή Stokke® Stroller

Διαθέσιμο σε τρία μαγευτικά νέα χρώματα: Flora Pink, Flora Blue και Flora Green, το νέο μοτίβο απεικονίζει λουλούδια και ζώα στο εσωτερικό, που σίγουρα θα τραβάνε το βλέμμα του μωρού σας.

Εξεζητημένο και διακριτικό, το νέο Summer Kit, με το ευφάνταστο μοτίβο του, είναι ο τέλειος τρόπος να διασκεδάζετε το μωρό σας στις καλοκαιρινές σας βόλτες με το καρότσι. Χρησιμοποιήστε τα ζώα και τα λουλούδια για να φτιάχνετε δικές σας ιστορίες όσο περπατάτε. Δεν μπορούμε να σκεφτούμε καλύτερο τρόπο να επιστρέψουμε στη φύση αυτό το Καλοκαίρι.

Έχετε το μωρό σας δροσερό και προστατευμένο
Το Summer Kit αναπτύχθηκε με γνώμονα το μωρό σας, ώστε να προστατεύεται το ευαίσθητο δερματάκι του τις ηλιόλουστες ημέρες. Μελετημένες λεπτομέρειες, όπως επιπλέον φερμουάρ για βέλτιστη κυκλοφορία αέρα και υφάσματα με προστασία UPF 50+ θα κρατούν το μωρό σας δροσερό ακόμα και σε υψηλές θερμοκρασίες. Το έξυπνο πανί για τον ήλιο θα κάνει σκιά στο μωρό σας, εμποδίζοντας την άμεση ηλιακή ακτινοβολία, ώστε να μη νιώθει ζεστό ή άβολα όσο ξεκουράζεται στη σκιά. Το Summer Kit περιλαμβάνει επίσης κάλυμμα καθίσματος από μοναδικό πετσετέ ύφασμα, για να απορροφά την υγρασία, προσφέροντας δροσιά και άνεση. Το απαλό κάλυμμα βγαίνει σε απαλά, συμπληρωματικά χρώματα για μια ολοκληρωμένη εμφάνιση.

Περιλαμβάνονται:
- Πανί για τον ήλιο
- Κουκούλα με γείσο
- Πίσω Υφασμάτινο Κάλυμμα
- Κάλυμμα Ράγας Καθίσματος
- Πετσετέ Κάλυμμα Καθίσματος

Συμβατότητα:
Το Summer Kit εφαρμόζει στο πορτ-μπεμπέ Stokke® Xplory® και στη μονάδα καθίσματος των Stokke® Xplory®, Stokke® Crusi™ και Stokke® Trailz™.

Φωτογραφίες της νέας συλλογής στη photo gallery

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved