Κέρδισε μοναδικά δώρα από τη νέα ταινία κινουμένων σχεδίων «Βαϊάνα»!

Η Βαϊάνα είναι μια συναρπαστική ιστορία που θα ταξιδέψει μικρούς και μεγάλους στον Ειρηνικό Ωκεανό με συνοδεία μία τολμηρή έφηβη, τον ημίθεο Μάουι και πολλά μυθικά πλάσματα! Με αφορμή την αισιόδοξη ταινία κινουμένων σχεδίων των Walt Disney Animation Studios που κυκλοφορεί στους κινηματογράφους από τις 22 Δεκεμβρίου από τη Feelgood, δίνουμε την ευκαιρία σε 14 νικητές να διεκδικήσουν τα παρακάτω δώρα:

-          2 βιβλία ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ και 2 τσάντες

-          10 αυτοκόλλητα και 10 σετ τατουάζ

-          2 σημειωματάρια και 2 μπλουζάκια

Από τις 20 μέχρι τις 23 Δεκεμβρίου μπορείς να δοκιμάσεις την τύχη σου και να κερδίσεις τα πιο όμορφα δώρα για τα παιδάκια σου, απλώς συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα!

Ποια είναι η ιστορία της Βαϊάνα;

Για πολλές γενιές, ένας φιλήσυχος λαός ζει σε ένα νησί του Ειρηνικού. Πέρα από τον ύφαλο όμως παραμονεύει ένα μεγάλο κακό. Ο θρύλος μιλάει για έναν ήρωα που θα ταξιδέψει για να βρει τον ημίθεο Μάουι. Αυτή είναι η ιστορία της Βαϊάνα που θα αναλάβει την επικίνδυνη αποστολή για να σώσει τον λαό της.

Πρόκειται για ένα γενναίο, αποφασιστικό και έξυπνο 16χρονο κορίτσι που αποφασίζει να διασχίσει τον ωκεανό, ενώ στον δρόμο του συναντά τέρατα και πολλές δυσκολίες. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι μέσα από αυτή την καταιγιστική περιπέτεια, η Βαϊάνα θα ανακαλύψει αυτό που πάντα έψαχνε… την ταυτότητά της!

Εντυπωσιακά εφέ, δράση, τραγούδια, συγκίνηση και γέλιο είναι όλα εκείνα που θα κάνουν τη Βαϊάνα και τον μαγικό της κόσμο την επόμενη κλασική ταινία κινουμένων σχεδίων για όλη την οικογένεια!

Παρακολούθησέ τη με τα μικρά σου και διεκδίκησε τα πιο όμορφα δώρα που θα τα κάνουν να χαμογελάσουν!

 ****Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΛΗΞΕ***

Κέρδισε μοναδικά δώρα από τη νέα ταινία κινουμένων σχεδίων «Βαϊάνα»!
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved