Baby shower υπερπαραγωγή για τη διάσημη ηθοποιό

Η διάσημη ηθοποιός μαζί με τον σύζυγό της διοργάνωσαν ένα χριστουγεννιάτικο babyshower υπερπαραγωγή για να γιορτάσουν την πρώτη τους εγκυμοσύνη.

Baby shower υπερπαραγωγή για τη διάσημη ηθοποιό

Η 38χρονη σταρ, πιο λαμπερή από ποτέ δημοσίευσε φωτογραφίες στο προσωπικό της blog, δείχνοντάς μας πόσο όμορφο πάρτι διοργάνωσε για το μικρό αγοράκι που περιμένει. Αυτή είναι η πρώτη της εγκυμοσύνη, αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που θα γίνει μαμά. Μαζί με τον σύζυγό της, έχουν υιοθετήσει δύο μικρά κορίτσια και αυτό το παιδί όπως έχουν πει, είναι αναπάντεχο δώρο Θεού που θα ολοκληρώσει την οικογενειακή τους ευτυχία.

katherine heigl 5b6cd031 10e3 44d1 9c19 a4557fec02eb

Όπως αποκάλυψε η ίδια, όλη την οργάνωση και την διακόσμηση ανέλαβε αποκλειστικά η μητέρα της. «Η μαμά μου πολύ γενναιόδωρα διοργάνωσε το ωραιότερο baby shower, την περασμένη εβδομάδα. Με ρώτησε ποια χρώματα μου αρέσουν, μου ζήτησε μερικές κατευθύνσεις και άρχισα να ψάχνω στο Pinterest για μερικές ιδέες. Ήθελα το party να συνδυάζει τα Χριστούγεννα αλλά και την περιοχή όπου θα γεννηθεί!».

katherine baby shower 7
katherine baby shower 5

Η Katherine Heigl, η ηθοποιός που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε μέσα από την επιτυχημένη σειρά Greys Anatomy, συνέχισε στο blog της γράφοντας: «Μου άρεσε που η μαμά μου, Nancy Heigl, χρησιμοποίησε όλες τις ιδέες μου!».

katherine baby shower 23

Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες, το baby shower είχε χριστουγεννιάτικα δέντρα, λαμπάκια, διάφορα στολίδια, λευκά λουλούδια, καφέ και ξύλινα διακοσμητικά, πολλά κουκουνάρια και άσπρες τουλίπες.

katherine baby shower 24

Το menu που ήταν εμπνευσμένο από το γιορτινό και χριστουγεννιάτικο κλίμα, το απόλαυσαν όλοι οι καλεσμένοι. Αυτό όμως που τράβηξε όλα τα βλέμματα ήταν η τούρτα. Λευκή τούρτα που πάνω έγραφε και το όνομα του μικρούλη, που περιμένουν την άφιξή του από μέρα σε μέρα.

katherine baby shower 8
katherine baby shower 20
katherine baby shower 14

Όπως σας είχαμε αποκαλύψει τον Ιούνιο, η Katherine και ο 36χρονος μουσικός σύζυγός της, παντρεύτηκαν το 2007 και αυτό είναι το τρίτο τους παιδί. Το ζευγάρι έχει ήδη δύο κόρες, την Naleigh, 8 ετών, και την Adalaide, 4 ετών. (Το ζευγάρι υιοθέτησε τη Naleigh από τη Νότια Κορέα το 2009 και την Adalaide το 2012.)

katherine baby shower 6
katherine baby shower 1
katherine baby shower 43
katherine baby shower 9

Η Katherine, περιμένει με ανυπομονησία το επόμενο κεφάλαιο που ανοίγει η ζωή για εκείνη και την οικογένειά της. «Όχι μόνο είμαι ευτυχισμένη για όπως μου τα έχει φέρει μέχρι τώρα η ζωή, αλλά δεν θα μπορούσα να είμαι και περισσότερο ευγνώμων για όλους τους φίλους, την οικογένειά μου και τους συνεργάτες μου που ήρθαν στο baby shower και με γέμισαν με ευχές και υποστήριξη. Ήταν μία μαγική βραδιά γεμάτη αγάπη, γέλιο, πολλά φαγητά και χριστουγεννιάτικη διάθεση. Είναι πραγματικά μαγικό να φέρνεις μία ζωή στον κόσμο και να το γιορτάζεις!».

katherine baby shower 3
katherine baby shower 4

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από το baby shower στην παρακάτω gallery

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved