Γνώρισε τη Βραζιλία και τα Ολυμπιακά αθλήματα στο AVENUE

Τα σχολεία έκλεισαν και έφτασε η «δύσκολη εποχή» για τους γονείς, πριν να φύγουν όλοι για διακοπές. Το AVENUE MALL, το αγαπημένο εμπορικό κέντρο για όλη την οικογένεια, διοργανώνει εργαστήρια και αγωνίσματα για τους μικρούς του φίλους, κάθε Παρασκευή και Σάββατο, από τις 24 Ιουνίου ως τις 30 Ιουλίου.

Γνώρισε τη Βραζιλία και τα Ολυμπιακά αθλήματα στο AVENUE

Με αφορμή τους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο τα παιδιά μαθαίνουν στο AVENUE την ιστορία, τις αρχές και τα ιδανικά των Ολυμπιακών Αγώνων, την ομορφιά και τα οφέλη του αθλητισμού καθώς και τη μαγεία της Βραζιλίας, μέσα από αθλοπαιδιές, παιχνίδια, αφηγήσεις και βιωματικές δράσεις.

pr1 3

Η δράση πραγματοποιείται σε δύο stages ειδικά διαμορφωμένα και διακοσμημένα.

Στο πρώτο, η Senhorita Samba υποδέχεται τα παιδιά, τα βάζει στο πνεύμα των Ολυμπιακών αγώνων με χαρούμενες και επιμορφωτικές δράσεις και τα βοηθά τα δημιουργήσουν την Ολυμπιακή κατασκευή της ημέρας.

Με την ολοκλήρωση της δράσης, τα παιδιά, με εισιτήριο την κατασκευή που δημιούργησαν, θα προχωρούν στο δεύτερο stage, στο αθλητικό stage, όπου η διασκέδαση θα κορυφώνεται... Εκεί θα τα υποδέχεται ο προπονητής μας και θα πραγματοποιούνται οι πιο αστείοι και ευφάνταστοι αθλητικοί διαγωνισμοί, προπονήσεις και επιδείξεις.

pr2 3

Κάθε διήμερο (Παρασκευή και Σάββατο) και μια διαφορετική εκδήλωση! Μέχρι τις 30 Ιουλίου η Ολυμπιάδα έρχεται στο AVENUE με πολλές εκπλήξεις. Επισκεφτείτε το και μπείτε στο παλμό της Ολυμπιάδας.

3292Avenue042
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved