SLAVA’S SNOWSHOW: Επιτέλους ξημερώνει μία άσπρη μέρα!

Το «πιο διαδραστικό θέαμα του πλανήτη Γη», μία θρυλική παράσταση που για 25 χρόνια είναι must-see στα θεατρικά δρώμενα της Νέας Υόρκης, με τους θεατές όλων ανεξαρτήτως των ηλικιών, να δημιουργούν ασφυκτικό αδιαχώρητο, έρχεται στην Ελλάδα.

SLAVA’S SNOWSHOW: Επιτέλους ξημερώνει μία άσπρη μέρα!

Η κεντρική ιδέα, η «ψυχή» της θρυλικής παράστασης Alegría του μοναδικού Cirque du Soleil, που πρόσφατα παρουσιάσθηκε με τρομακτική επιτυχία και στη χώρα μας, διασκευασμένη και εξελιγμένη από τον σκηνοθέτη και πρωταγωνιστή της, το διάσημο Ρώσο κλόουν Slava Polunin.

Το «Slava Snow Show» αποτελεί σήμερα την διασημότερη παράσταση μιμικής. Ένα φαντασμαγορικό υπερθέαμα, στηριγμένο σε υπέροχες μελωδίες, εξαίσιους φωτισμούς, απίστευτα ευρήματα, εκπληκτικά εφέ και βέβαια στον καλύτερο θίασο του είδους.

Με φόντο την Ανταρκτική και την κοινωνία των «μίμων – κλόουν – πιγκουίνων», στην οποία καταφεύγει ο «αναχωρητής - άνθρωπος Slava», εξελίσσεται μία ατμοσφαιρική, ονειρική παράσταση που το γλυκόπικρο χιούμορ της ακουμπάει όλα τα ανθρώπινα συναισθήματα.

Πάνω απ' όλα σκορπά απλόχερα το γέλιο και τη χαρά, με τα καμώματα, τα πειράγματα και την συμμετοχή των θεατών, σ' ένα μοναδικό διαδραστικό πλαίσιο που δεν σταματάει ούτε στο διάλλειμα, ούτε καν στο φινάλε. Ένα περιβάλλον απ' το οποίο δεν απουσιάζει ακόμη και μία πρωτοφανής προσομοίωση πραγματικής χιονοθύελλας, μέσα στην ίδια την θεατρική αίθουσα!

Δεν είναι καθόλου τυχαίο το ότι για εικοσιπέντε χρόνια αποτέλεσε ένα must see θέαμα για τη Νέα Υόρκη, ούτε που στις διεθνείς περιοδείες της δημιουργεί πάντοτε ασφυκτικά sold out. Ούτε τυχαίες είναι οι διθυραμβικές κριτικές, ούτε τα κορυφαία θεατρικά βραβεία που απέσπασε, όπως το «Time Out» και το βραβείο «Λόρενς Ολίβιε».

Φυσικά δεν είναι καθόλου μα καθόλου τυχαίο το γεγονός, ότι μένει αξέχαστη στους θεατές, οι οποίοι τη συζητούν για βδομάδες και μήνες μετά, ενώ οι περισσότεροι πηγαίνουν και τη βλέπουν ξανά και ξανά και ξανά!

Το ίδιο θα συμβεί τόσο στην Αθήνα όσο και στη Θεσσαλονίκη, μιας και η παράσταση θα ανέβει στο Βορρά για να μην μείνει κανένας παραπονεμένος!

Το διασημότερο χειμωνιάτικο σόου του κόσμου έρχεται και στην Ελλάδα. Κορυφαίοι κλόουν, εξαίσιες μελωδίες, εκπληκτικοί φωτισμοί, ευρήματα μίας αχαλίνωτης φαντασίας και εντυπωσιακά εφέ, συνθέτουν από κοινού ένα απίστευτα διαδραστικό περιβάλλον απ' το οποίο δεν απουσιάζει ακόμη και η προσομοίωση μίας αληθινής πολικής χιονοθύελλας.

14 ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΑΘΗΝΑ - ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΛΛΑΣ

6-10 Μαρτίου 2013

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

13-16 Μαρτίου 2013

Τιμές εισιτηρίων: Από 30 € έως και 70 €

Φοιτητικά και παιδικά εισιτήρια: Έκπτωση 20%

Προπώληση εισιτηρίων Αθήνας:

Στο ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΛΛΑΣ, Βουκουρεστίου 5, Αθήνα, τηλ.: 210 3213 100

Στα καταστήματα PUBLIC, ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ, ΙΑΝΟΣ, HONDOS CENTER

Κρατήσεις με πιστωτική κάρτα: 210 89 38 100

Στην Τράπεζα Πειραιώς με την υπηρεσία easyticketing σε επιλεγμένα καταστήματα.

Κρατήσεις μέσω ίντερνετ: www.ellthea.gr και στο www.tickethour.com

Προπώληση εισιτηρίων Θεσσαλονίκης:

Στο ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

Στο εκδοτήριο της Πλατείας Αριστοτέλους

Κρατήσεις με πιστωτική κάρτα: 2310 895939

Κρατήσεις μέσω ίντερνετ: www.tch.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved