Εκδήλωση COEURS POUR TOUS HELLAS - «H καρδιά μας χτυπάει για τα παιδιά!»

Με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας και σε ατμόσφαιρα συγκίνησης έγινε η επίσημη πρώτη εκδήλωση του ιδρύματος Coeurs pour Tous Hellas στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία.

Εκδήλωση COEURS POUR TOUS HELLAS - «H καρδιά μας χτυπάει για τα παιδιά!»
G3

Το Coeurs pour Tous Hellas είναι παράρτημα, του Διεθνούς Ιδρύματος Coeurs pour Tous (Καρδιές για όλους) που ίδρυσε το 1998 στη Γενεύη ο καρδιοχειρουργός Αυξέντιος Καλαγκός, για την αρωγή των φτωχών παιδιών με καρδιοπάθεια, και έγινε φύλακας άγγελος τους. Έκτοτε ο ίδιος με την ομάδα του χειρούργησαν αφιλοκερδώς 15.000 άπορα παιδιά με καρδιοπάθεια στον κόσμο.

association 660

Ο διεθνής Έλληνας και οικουμενικός γιατρός καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Γενεύης και κάτοχος της πατέντας Kalagos Ring, μοιράζει εδώ και δύο χρόνια τον χρόνο του ανάμεσα στην Ελβετία, την Ελλάδα και τις αποστολές του παγκόσμια και διευθύνει την Καρδιοχειρουργική Κλινική του νοσοκομείου Παίδων ΜΗΤΕΡΑ.

Το Coeurs pour Tous Hellas συστάθηκε το 2015 με πρόεδρο τη δημοσιογράφο Άννα Γριμάνη ενώ την συντονιστική επιτροπή αποτελούν οι, Ιωάννα Μουνδρέα, Χριστίνα Κόκκοτα, Κατερίνα Φρέντζου, Εφη Παπαζαχαρίου, Ιφιγένεια Κατσαρίδου. Σκοπός του Coeurs pour Tous Hellas είναι η στήριξη στα παιδιά της Ελλάδας με συγγενή καρδιοπάθεια, ευπαθών οικονομικά οικογενειών, αναλαμβάνοντας μέρος της χρηματοδότησης στα νοσήλια των απαιτούμενων επεμβάσεων τους.

G1

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι της Κυβέρνησης του Οικουμενικού Πατριαρχείου, και της Αρχιεπισκοπής, και των κομμάτων, ο Θεόδωρος Φορτσάκης, ο Δημήτρης Κρεμαστινός και ο Γιώργος Μαυρωτάς, ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, η διευθύντρια της Εθνικής Πινακοθήκης Μαρίνα Λαμπράκη Πλάκα, ο διοικητικός διευθυντής του ιδρύματος Σταυρος Νιαρχος, Γιάννης Ζερβάκης και ο Βασίλης Κασκαρέλης, Σύμβουλος Δ. Σ, πολλοί επιχειρηματίες, ακαδημαϊκοί, γιατροί κι εκπρόσωποι του τύπου.

G2

Στην βραδιά ιδιαίτερη νότα έδωσε η λυρική παρουσία της υψίφωνου Βασιλική Καραγιάννη η οποία ερμήνευσε κλασσικό ρεπερτόριο.

Την διοργάνωση της εκδήλωσης είχε ο Γιώργος Ντάβλας.
Χορηγοί: Eurobank και Private Banking Eurobank.
Οικογένεια Γιαννακόπουλου και η εταιρεία VIANEX, Αλέξανδρος Πρίνος και η εταιρεία του MEDI-PRINOU, Σωτήρης Μουνδρέας και η Κατασκευαστική CONTEC, MILITOS Simvouleutiki. Τεχνική υποστήριξη η Party Mobile Services.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved