Αν είστε νονά παιδιού ηλικίας 10-36 μηνών, τότε αυτό το δώρο πρέπει να συνοδεύσει τη λαμπάδα σας!

Δεν είμαι νονά... αλλά πολύ θα ήθελα να έχω βαφτίσει ένα κοριτσάκι ή ένα αγοράκι. Να βρίσκομαι πάντα στο πλευρό του, να γίνω η καλύτερή του φίλη, να μου λέει τα μυστικά που δεν θα μπορεί να πει στη μαμά του και να του αγοράζω ό,τι θέλει. Εξάλλου οι νονάδες, είναι εκείνες που πρέπει να «κακομαθαίνουν» τα παιδιά και όχι οι μαμάδες. Έτσι διατηρείται και η ισορροπία άλλωστε!

Αν είστε νονά παιδιού ηλικίας 10-36 μηνών, τότε αυτό το δώρο πρέπει να συνοδεύσει τη λαμπάδα σας!

Γράφει η Μαργαρίτα Νικολάου

Μπορεί, λοιπόν φίλες μου να μην έχω βαφτιστήρι, έχω όμως τον γιο της φίλης μου Εύας, Ιωάννη, που τον αγαπώ πολύ και θέλω να του πηγαίνω δώρα που θα τον κάνουν χαρούμενο. Αν θυμάστε, τα Clemmy για τον Ιωάννη τα έχω εμπιστευθεί ξανά στο παρελθόν (δείτε εδώ) αλλά αυτή τη φορά προτίμησα να του πάρω τη συσκευασία με το καρεκλάκι που είναι ένα διαδραστικό σετ παιχνιδιού, μπορεί να παίξει πάνω του και να τα αποθηκεύει κιόλας.

130

Τώρα εξάλλου δεν είναι πια μωρό, είναι ολόκληρος «Αντας (Άντρας)» όπως λέει και ο ίδιος όταν τον ρωτάς «Τι είσαι εσύ αγάπη μου;». Την ίδια γλυκύτητα βέβαια έχει όταν λέει και στη μαμά του «Απαπω (Σ’αγαπώ)». Όταν, λοιπόν είδε το κουτί, έτρεξε να το ανοίξει. Αφού τον βοηθήσαμε με την Εύα, έκατσε να παίξει μαζί τους.

Ο ενθουσιασμός στα μάτια του 19 μηνών μικρού, ήταν ζωγραφισμένος καθώς τα ματάκια του έλαμπαν. Ξέρω, πως καθώς θα μεγαλώνει, τόσο θα δυσκολεύομαι στο να του πάρω ένα δώρο, αλλά είμαι σίγουρη ότι κάτι θα βρίσκω στα ράφια με τα παιχνίδια της ΑS. Εξάλλου καλύπτει όλα τα ηλικιακά στάδια με διάφορα παιχνίδια.

13090

Αν λοιπόν, είστε νονά 10-36 μηνών αγοριού ή κοριτσιού, τα τουβλάκια Clemmy πρέπει να είναι η επιλογή σας. Είναι μαλακά, κατασκευασμένα από ένα πρωτοποριακό και ασφαλές υλικό στην Ιταλία, δεν τραυματίζουν το παιδί, αποθηκεύονται εύκολα, είναι μεγάλα ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος κατάποσης και το πιο σημαντικό... ΑΚΙΝΔΥΝΑ. Μπορείς να αφήσεις το παιδί να παίξει μαζί τους, χωρίς να έχεις την έγνοια αν θα το βάλει στο στόμα ή θα τραυματιστεί. Θυμάστε; Σας είπα είναι μαλακά και ιδανικά για αυτές τις ηλικίες, που τα παιδιά ό,τι βλέπουν θέλουν να το βάζουν στο στόμα για να το «εξερευνούν» καλύτερα με όλες τις αισθήσεις. Όραση, οσμή, γεύση και αφή...

13091711 1080581738652440 1279355427 o

Καλό Πάσχα και... καλές αγορές!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved