Super Sand: Αυτό είναι το δώρο που θα κρατήσει τα παιδιά σας απασχολημένα για πάνω από 1,5 ώρα!

Δεν γινόταν να μη σας γράψω για το νέο παιχνίδι που πήρα στην κόρη μου. Ειλικρινά δεν ξέρω τι σκεφτόμουν και δεν το αγόραζα τα Χριστούγεννα που μου το ζητούσε. Θέλετε λίγο ο φόβος που δεν ήξερα τι άμμος είναι αυτή, θέλετε λίγο που έλεγα «Δεν μπορεί θα λερώνει και θα μου γεμίσει τον τόπο όλο!», θέλετε όλοι αυτοί οι ενδοιασμοί που έχει μια μαμά πριν αγοράσει ένα παιχνίδι, με έκαναν να το καθυστερώ.

Super Sand: Αυτό είναι το δώρο που θα κρατήσει τα παιδιά σας απασχολημένα για πάνω από 1,5 ώρα!

Γράφει η Μαργαρίτα Νικολάου

 90 90 90 90 9

Πόσο ΜΕΓΑΛΟ λάθος έκανα όμως! Ναι, το ομολογώ χθες που επέστρεψα στο σπίτι με το κουτί στην τσάντα, η μικρή μου πέταξε από χαρά. «Μαμά, μου την πήρες επιτέλους;», φώναξε καθώς με αγκάλιαζε σφιχτά και με φιλούσε. Από τη στιγμή που ανοίξαμε το κουτί, για να δω και εγώ επιτέλους, τι «σόι» είναι αυτή η «Super Sand», που έχει ξετρελάνει όλα τα παιδιά, ήταν η πρώτη φορά που έκατσα δίπλα της για να παίξω και εγώ μαζί της.

 90 90 90 90 9

Βρε, κορίτσια τι να σας πω; Ήταν απαλή, ένιωθες ότι έπιανες άμμο ενώ δεν είναι ακριβώς άμμος. Πλάθεται εύκολα, δεν κολλάει στα χέρια, δεν λερώνει τα χέρια και το πιο σημαντικό... δεν σκορπίζει. Ούτε ηλεκτρική σκούπα μπήκε στο τέλος του παιχνιδιού, ούτε τίποτε. Η κόρη μου, ασχολήθηκε με την άμμο για περίπου 1 ½ ώρα χωρίς καν να με φωνάξει να τη βοηθήσω, χωρίς καν να μου ζητήσει να παίξουμε μαζί. Έπαιζε μόνη της και το απολάμβανε.

 90 890 890 890

Έφτιαξε πύργους, τοίχους, μικρά κάστρακια και όλα αυτά με τα εξαρτήματα που έκρυβε το κουτί. Βέβαια, εκείνη σκέφτηκε να φέρει και όλα τα εξαρτήματα που είχε από τις πλαστελίνες της και έφτιαξε και άλλα σχέδια και φιγούρες.

 890 890 890 890

Ειλικρινά, νομίζω πώς φέτος δεν θα αγοράσω άλλα παρόμοια παιχνίδια με δημιουργίες. Θα περιοριστούμε στην άμμο και θα φροντίσω να αγοράσω και 2-3 συσκευασίες σκέτης άμμου που πωλείται στα καταστήματα παιχνιδιών ώστε να έχουμε περισσότερη.

 890 890 890 890 8

Το πιο ωραίο όμως το άφησα για το τέλος... ΔΕΝ ΣΤΕΓΝΩΝΕΙ, δεν ξεραίνεται και μένει μαλακή χωρίς να χρειαστεί να την αποθηκεύσετε σε κάποιο σακουλάκι. Τώρα δεν θα χαλάμε τις «δημιουργίες» για να μαζέψουμε την άμμο μην τυχόν και χαλάσει... Αυτό έκανα και εγώ χθες δεν μάζεψα ΤΙΠΟΤΑ... Οι πύργοι μας είναι εκεί και μας περιμένουν να γυρίσουμε από το σχολείο για να συνεχίσουμε το παιχνίδι μας.

89000000 890 890 890
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved