Ό,τι πιο γλυκό έχετε δει. Νεογέννητο μωράκι παρέα με το κουνελάκι του! (εικόνες)

Μια μαμά, η Lindsey Bonnice, πριν μερικές εβδομάδες υιοθέτησε το πρώτο της μωράκί και δεν μπόρεσε να αντισταθεί στο να το φωτογραφίσει παρέα με το κουνελάκι της οικογένειας.

Ό,τι πιο γλυκό έχετε δει. Νεογέννητο μωράκι παρέα με το κουνελάκι του! (εικόνες)

Τις φωτογραφίες δημοσίευσε στο boredpanda.com και είναι σίγουρα ό,τι πιο γλυκό έχετε δει μέχρι σήμερα. Η ίδια γράφει: «Δεν υπάρχει τίποτα πιο γλυκό από ένα μικροσκοπικό νεογέννητο μωράκι εκτός αν έχεις ένα μικροσκοπικό νεογέννητο μωράκι και ένα πολύτιμο μικρό λαγουδάκι!

we just adopted our son 2 weeks ago and i couldnt resist photographing him with our bunny 700

Μόλις υιοθετήσαμε τον γιο μας Finn πριν από δύο εβδομάδες και δεν υπάρχει τίποτε πιο σημαντικό από αυτό. Καθώς περιμέναμε με τον σύζυγό μου, το μικρό μας αγόρι να έρθει σπίτι, φωτογράφισα το λαγουδάκι μας Lucy, με μερικά από τα καπέλα που είχα αγοράσει για τον γιο μου. Την επόμενη μέρα, φωτογράφισα τον Finn και δεν μπορούσα να αντισταθώ στο να φέρω κοντά του το γλυκό μας λαγουδάκι Lucy, για λίγες φωτογραφίες μαζί του.

678467ui46r7ijtr78487
we just adopted our son 2 weeks ago and i couldnt resist photographing him with our bunny 2 700

Ποτέ δεν μπορούσα να φανταστώ την γλυκύτητα και την τρυφερότητα. Οι δυο τους, ο ένας δίπλα στον άλλο έκανε την καρδιά μου να λιώσει από χαρά. Είμαι σίγουρη πώς ο Finn καθώς μεγαλώνει και η Lucy θα γίνουν οι καλύτεροι φίλοι!».

we just adopted our son 2 weeks ago and i couldnt resist photographing him with our bunny 7 700

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παρακάτω gallery.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved