Διαγωνισμός Mothersblog: Κερδίστε προσκλήσεις και συλλεκτικά δώρα της ταινίας «Ζωούπολη»

Η νέα ταινία «Η Ζωούπολη» είναι γεγονός και το Mothersblog θα χαρίσει σε 23 τυχερούς αναγνώστες, προσκλήσεις και συλλεκτικά δώρα της ταινίας.

Διαγωνισμός Mothersblog: Κερδίστε προσκλήσεις και συλλεκτικά δώρα της ταινίας «Ζωούπολη»

Συγκεκριμένα: 10 τυχεροί θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση VILLAGE CINEMAS@THE MALL ATHENS, 5 τυχεροί θα κερδίσουν από ένα σετ ζωγραφικής, 5 τυχεροί από ένα τετράδιο και αυτοκόλλητα και 3 τυχεροί βιβλία με την ιστορία της ταινίας από το ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα που ακολουθεί, για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό μας.

contest zoopolis 3

Μετά την τεράστια επιτυχία του Ψυχρά κι Ανάποδα και των Υπερέξι, η Disney ετοιμάζεται να κλέψει και πάλι τις καρδιές μας με τη νέα της ξεκαρδιστική περιπέτεια με πρωταγωνιστή... ολόκληρο το ζωικό βασίλειο!

Η Ζωούπολη μας ξεναγεί σε έναν απίστευτο κόσμο που φιλοξενεί απολαυστικούς χαρακτήρες και τα πιο εντυπωσιακά τοπία που έχουμε δει, συγκεντρωμένα σε μία ταινία κινουμένων σχεδίων. Η ταινία παρακολουθεί την περιπέτεια της Τζούντι, ενός λαγού που θέλει να γίνει αστυνομικός, αλλά και του διασκεδαστικού περίγυρου της, o οποίος δυσκολεύεται να πιστέψει ότι ο καθένας (και ειδικά η μικρόσωμη Τζούντι) μπορεί να γίνει αυτό που θέλει.

Τη σκηνοθεσία έχουν αναλάβει οι Byron Howard (Μαλλιά Κουβάρια), Rich Moore (Ραλφ: Η Επόμενη Πίστα) και Jared Bush (Οι Υπερέξι), τρεις από τους πιο έμπειρους στο κινούμενο σχέδιο δημιουργούς. Ετοιμαστείτε να μάθετε πώς μιλάνε, ντύνονται, μετακινούνται και λύνουν τις υποθέσεις τους οι κάτοικοι μιας πολύβουης μεγαλούπολης που ανήκει αποκλειστικά στα ζώα!

Σύνοψη:
Η μοντέρνα μητρόπολη της Ζωούπολης δεν μοιάζει με καμία άλλη πόλη. Είναι ένα χωνευτήριο όπου κάθε είδους ζώο, από τον θηριώδη ελέφαντα μέχρι το μικροσκοπικό τρωκτικό, συνυπάρχει με το άλλο. Παρ’ όλα αυτά, η πόλη είναι χωρισμένη σε κοινωνικές τάξεις βασισμένες σε συνήθειες και στερεότυπα. Όταν η αισιόδοξη και πανέξυπνη Τζούντι Χοπς καταφθάνει, ανακαλύπτει ότι το να είσαι το πρώτο λαγουδάκι αστυνομικός ανάμεσα σε μεγαλόσωμα και σκληρά ζώα δεν είναι καθόλου εύκολο. Αποφασισμένη να αποδείξει την αξία της, αρπάζει την ευκαιρία να λύσει μια υπόθεση, ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι θα συνεργαστεί με μια κυνική και παμπόνηρη αλεπού που ακούει στο όνομα Νικ Γουάιλντ. Έχουν λιγότερες από 48 ώρες στη διάθεση τους για να βρουν ένα εξαφανισμένο θηλαστικό.
Διάρκεια: 108’

3 Μαρτίου στους κινηματογράφους από τη Feelgood και σε 3D

Στη Ζωούπολη ο καθένας μπορεί να γίνει αυτό που θέλει
Στα 92 χρόνια του Walt Disney Animation Studio έχουμε απολαύσει πολλές ταινίες με ζώα που μιλάνε, από το ντεμπούτο του Μίκι Μάους, τον Bambi, τον Dumbo μέχρι τον Βασιλιά των Λιονταριών. Αυτή τη φορά το στούντιο επιστρέφει με τη Ζωούπολη. «Όλοι έχουμε μεγαλώσει με σπουδαίες ταινίες της Disney, κι έχουμε βυθιστεί στους κόσμους τους» λέει ο σκηνοθέτης Byron Howard. «Η αγαπημένη μου παιδική ταινία ήταν ο Ρομπέν των Δασών - και θελήσαμε να τιμήσουμε αυτή την κληρονομιά με έναν νέο και διαφορετικό τρόπο. Αναρωτηθήκαμε πώς θα έμοιαζε μια μητρόπολη με ζώα, ειδικά αν ήταν σχεδιασμένη από ζώα. Η ιδέα μας ενθουσίασε».

Η Ζωούπολη αποτελείται από γειτονιές που έχουν διαφορετικές κουλτούρες και αυτό την κάνει μοναδική. Υπάρχει η πολυτελής Πλατεία Σαχάρας για τα ζώα της ερήμου, η Τουνδρόπολη για τις πολικές αρκούδες, η ζεστή και υγρή περιφέρεια Τροπικού Δάσους, η Μικρή Τρωκτικία για τα πιο μικρά θηλαστικά και η Λαγούπολη για τα εκατομμύρια λαγουδάκια. Το κέντρο, η πλατεία της Σαχάρας, είναι ένα χωνευτήρι όπου θηλαστικά από διαφορετικά περιβάλλοντα συναντιούνται.

Η Ζωούπολη είναι ένα μέρος όπου ό,τι κι αν είσαι, από τον πιο μεγάλο ελέφαντα μέχρι τη μικρή μύγα, μπορείς να γίνεις αυτό που θες. Αλλά όταν η Τζούντι Χοπς, η νεοσύλλεκτη αξιωματικός, καταφθάνει, ανακαλύπτει ότι είναι το πρώτο κουνελάκι σε μια αστυνομία γεμάτη μεγάλα, σκληρά ζώα και αυτό φυσικά δεν είναι καθόλου εύκολο. Αποφασισμένη να αποδείξει την αξία της, αρπάζει κάθε ευκαιρία για να λύσει μια υπόθεση, ακόμα κι αν χρειαστεί να συνεργαστεί με τον Νικ Γουάιλντ, μια σαρκαστική και απατεώνισσα αλεπού.
«Στον πυρήνα της, η Ζωούπολη είναι μια ταινία για τη φιλία» λέει ο σκηνοθέτης Rich Moore. «Η Τζούντι και ο Νικ, ένα κουνέλι και μια αλεπού, είναι αιώνιοι εχθροί εξ ορισμού.

Οπότε αυτοί οι χαρακτήρες δεν τα πάνε και πολύ καλά στην αρχή. Ξεκινούν με πολύ σαφές απόψεις ο ένας για τον άλλο, πεποιθήσεις που δεν είναι ακριβείς ή καλά εξακριβωμένες».
Σύμφωνα με τον Howard, το γεγονός ότι οι δυο τους δεν τα πάνε και τόσο καλά πυροδοτεί τα κωμικά στοιχεία της ταινίας. «Η Τζούντι είναι φανατικά αισιόδοξη και πιστεύει ότι ο καθένας μπορεί να γίνει αυτό που θέλει, όπως είναι και το μότο της πόλης» λέει ο σκηνοθέτης. «Ο Νικ είναι το ακριβώς αντίθετο. Είναι κυνικός. Πιστεύει ότι είμαστε αυτό που είμαστε. Οπότε βάλαμε ένα ζώο αγροτικό και γεμάτο ζωντάνια σε μια πόλη και δίπλα στον Νικ, που είναι ρεαλιστής και αρχίζει να την πειράζει. Αλλά η Τζούντι έχει τον τρόπο της».

Οι δημιουργοί φαντάστηκαν και έφτιαξαν μια τεράστια και γεμάτη λεπτομέρειες μητρόπολη με 64 διαφορετικά είδη ζώων που μιλάνε, κινούνται και φοράνε ρούχα. «Η ομάδα πέρασε 18 μήνες μόνο κάνοντας έρευνα» λέει ο παραγωγός Clark Spencer. «Συναντηθήκαμε με ειδικούς στα ζώα από όλον τον κόσμο. Ταξιδέψαμε μέχρι την Κένυα για δύο εβδομάδες μελέτης της συμπεριφοράς των ζώων. Θέλαμε κάθε είδος να είναι αληθοφανές, να είναι αυθεντικό και να βασίζεται σε πραγματικά στοιχεία».

«Νομίζω ότι όλοι μας αλλάξαμε από το ταξίδι μας στην Αφρική» προσθέτει ο Jared Bush που έχει συν-σκηνοθετήσει την ταινία και έχει συμμετάσχει και στο σενάριο. «Είναι μια απίστευτη εμπειρία, να είσαι ανάμεσα σε εκατοντάδες ζώα. Γυρίσαμε με μια έντονη ανάγκη να το κάνουμε σωστά».

{iframe}https://apps.clickhouse.gr/index.php?option=com_competitions&view=apply&id=107&liveurl=http://www.mothersblog.gr|100%|700{/iframe}

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved