Μεγάλωσε πολύ! Δείτε ποια είναι η διάσημη μαμά της (εικόνες)

Η διάσημη μαμά έχει αφοσιωθεί στη μικρή της κόρη και όλος ο κόσμος από τη στιγμή που την έφερε στον κόσμο, περιστρέφεται γύρω από αυτή.

Μεγάλωσε πολύ! Δείτε ποια είναι η διάσημη μαμά της (εικόνες)

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός πώς διατηρεί δικό της blog σε γνωστή ιστοσελίδα, προκειμένου να ενημερώνει τις φίλες της μαμάδες, για τη μητρότητα και τα κατορθώματα της κόρης της.

 890po

Η μικρούλα διαθέτει, αρκετή από την σπιρτάδα του μπαμπά της και την τσαχπινιά και το νάζι τόσο της μητέρας της όσο και της διάσημης γιαγιάς της, που η μικρή ναζιάρα, είναι το παν για εκείνη.

 789 789 789 789 789

Η γνωστή ηθοποιός ανανεώνει καθημερινά τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με φωτογραφίες της μικρής της κόρης. Σε κάποιες από αυτές παίζει, σε κάποιες γελάει, σε κάποιες γκρινιάζει και σε κάποιες κάνει ζημιές πίσω από την πλάτη της μαμάς και του μπαμπά.

 789 789 789 789

H Eva Amurri με την κόρη της Marlowe

 789 789

Η Susan Sarandon με την κόρη της Eva Amurri

 789 789 789 789

Ο Kyle Martino με την κόρη του Marlowe

 8 789 89 87

Η Eva Amurri Martino περίμενε πώς και πώς την άφιξη του πρώτου παιδιού της με τον σύζυγό της, αναλυτή ποδοσφαίρου στο NBC, Kyle Martino. Η Marlowe Martino είναι η μοναχοκόρη τους και το μοναδικό πρόσωπο στη ζωή τους που έχει όλη την προσοχή τους. Η ίδια η Amurri είχε δήλωσε σε συνέντευξή της όταν γεννήθηκε η μικρή: «Βγήκε με τα μάτια ορθάνοιχτα, με πολλά μαλλιά, κρατώντας όρθιο το λαιμό της και κοιτάζοντας δεξιά προς εμένα»!

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες της μικρής Marlowe στην παρακάτω gallery.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved