Μεταμορφώστε μία παλιά ξύλινη πολυθρόνα σε ένα έργο τέχνης! (εικόνες βήμα-βήμα)

Είπαμε δεν πετάμε τίποτα!

Μεταμορφώστε μία παλιά ξύλινη πολυθρόνα σε ένα έργο τέχνης! (εικόνες βήμα-βήμα)

Στην άκρη του δρόμου ανακάλυψα αυτή την παλιά ξύλινη καρεκλο-πολυθρόνα. Δυσκολεύτηκα να την χωρέσω μέσα στο αμάξι... και να σας πω την αλήθεια ντράπηκα και λίγο καθώς οι περαστικοί με κοίταζαν παράξενα!

KJHGRTGHJDTGJH

Αλλά τελικά άξιζε τον κόπο! Νομίζω ότι θα συμφωνήσετε και εσείς μαζί μου!

Τα υλικά που θα χρειαστείτε για να τη φτιάξετε είναι μερικές σελίδες από το αγαπημένο σας comic, ατλακολ κρυσταλλιζέ, βερνίκι ξύλου, ένα πακέτο χαρτοπετσέτες πολυτελείας και πλαστικό χρώμα. Περάστε την ξύλινη επιφάνεια με ατλακόλ και εφαρμόστε τη χαρτοπετσέτα. Περάστε ξανά την κόλλα πάνω από τη χαρτοπετσέτα.

YJFGHMFGHMDK

Αφήστε τουλάχιστον 2 ώρες να στεγνώσει καλά η κόλλα.

FGHSTRHSGH

Ακολουθείτε την ίδια διαδικασία με τα μαξιλάρια. Κόβετε τα κομμάτια του comic που σας αρέσει και τα τοποθετείτε πάνω στα μαξιλάρια. Τα περνάτε και αυτά με την κόλλα. Αφήνετε να στεγνώσει καλά.

SFHDTHJRTU

Περνάτε με το πλαστικό χρώμα όλες τις επιφάνειες της καρέκλας.

RYERTUWRTUWTU

Το ίδιο κάνετε και στα μαξιλάρια με πολύ προσοχή όμως για να μην βάψετε τις εικόνες.

CGHKFKFGHJDFGH

Το στάδιο με το πλαστικό χρώμα μπορείτε να το προσπεράσετε αν σας ικανοποιεί το χρώμα και το αποτέλεσμα της χαρτοπετσέτας που έχετε χρησιμοποιήσει (μπορείτε να επιλέξετε να χαρτοπετσέτες με σχέδια). Τέλος περνάτε όλες τις επιφάνειες (και τα μαξιλάρια) με το βερνίκι ξύλου τουλάχιστον 2 χέρια. Αφήνετε να στεγνώσει καλά για τουλάχιστον 24 ώρες.

SFHDFJGDYJDTYJSRTUYW

Η καρεκλο-πολυθρόνα σας είναι έτοιμη!

Μπορεί η διαδικασία να σας φαίνεται λίγο περίπλοκη και χρονοβόρα αλλά είμαι σίγουρη ότι το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει.

Καλή επιτυχία!

Φιλίππα Κατσαρού
Αρχιτέκτων-Διακοσμήτρια
email: filippart_@hotmail.com
6978-239273

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved