'Εξυπνες ιδέες για να στολίσετε το χώρο σας για movie party

Σήμερα σας δίνω μερικές ιδέες για να στολίσετε το χώρο και τα τραπέζια σας για το movie party που θα οργανώσετε για τα παιδιά σας.

'Εξυπνες ιδέες για να στολίσετε το χώρο σας για movie party

1.Στολίστε το χώρο με χρωματιστά σημαιάκια που θα βρείτε σε είδη για πάρτι. Αν έχετε χρόνο μπορείτε να τα φτιάξετε και μόνοι σας. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι λεπτά χρωματιστά χαρτιά, 2-3 μέτρα λεπτό σπάγκο, συρραπτικό και ψαλίδι.

mov

2.Χρησιμοποιήστε χάρτινα ποτηράκια που κυκλοφορούν στην αγορά με θέματα από παιδικές ταινίες ή μονόχρωμα και τοποθετείστε μέσα τα popcorn.

3.Βρείτε εικόνες από την αγαπημένη τους ταινία ή όποιο άλλο θέμα έχετε διαλέξει και τυπώστε τις σε διάσταση Α3 για να τις χρησιμοποιήσετε σαν σουπλά για να στολίσετε τα τραπέζια. Αν θέλετε μπορείτε να τις πλαστικοποιήσετε και να τις χαρίσετε στους καλεσμένους σας φεύγοντας ή να τα ξαναχρησιμοποιήσετε κάποια άλλη φορά.

movie1

4.Βρείτε όμορφα μπουκαλάκια με χρωματιστά καπάκια για να τοποθετήσετε τις λεμονάδες, δέστε με κορδελίτσα τα καλαμάκια και φτιάξτε ετικετούλες με το όνομα κάθε παιδιού.

movie3

5.Μέσα σε διάφανες σακουλίτσες με χρωματιστά κορδελάκια μπορείτε να τοποθετήσετε τα γλυκά popcorn ή άλλες λιχουδιές.

6.Βρείτε όμορφα μεταλλικά κουβαδάκια ή χρωματιστά κουτιά και τοποθετήστε μέσα τις λιχουδιές.

7.Στολίστε γυάλινα βάζα τυλίγοντας χρωματιστά χαρτιά γύρω τους (μία φάσα 3-5 εκατοστά ανάλογα με το ύψος του βάζου) και τοποθετήστε μέσα τα παραδοσιακά αλμυρά popcorn.

Καλή επιτυχία!
Φιλίππα Κατσαρού
Αρχιτέκτων-Διακοσμήτρια
email: filippart_@hotmail.com
6978-239273

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved