Σοκ! Μητριά βίασε και σκότωσε 2 ετών κοριτσάκι! Το μήνυμα της μάνας συγκλονίζει

Είναι θλιβερό να ξυπνάς και να ακούς τέτοιου είδους ειδήσεις. Ειδήσεις που σε κάνουν να ανατριχιάζεις και να σκέφτεσαι σε τι κόσμο μεγαλώνεις τα παιδιά σου.

Σοκ! Μητριά βίασε και σκότωσε 2 ετών κοριτσάκι! Το μήνυμα της μάνας συγκλονίζει

Το περιστατικό έγινε πέντε χρόνια πριν στις 20 Νοεμβρίου 2010 αλλά η μητέρα της μικρής Λίλι δεν ξεχνά τι συνέβη στην κόρη της όταν την αποχωρίστηκε μόνο για λίγα λεπτά για να τη δει ο πατέρας της μαζί με την τότε σύντροφό του. Τα δάκρυα της μικρής, που έλεγε ότι δεν θέλει να πάει, δεν προμήνυαν τίποτε από ό,τι θα συνέβαινε.

261115005145 5904

Η Λόρεν Φέρνοξ, στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook πριν λιγες ημέρες δημοσίευσε: «Αυτή είναι η τελευταία φωτογραφία του μωρού μου, πέντε χρόνια πριν, όταν έτρωγε τυχερά μπισκότα με τον μπαμπά μου, όταν της είπα να πάμε να ντυθούμε και μου είπε με δάκρυα στα μάτια "Γιατί μαμά;". Το μόνο που κατάφερα να της πω ήταν "Συγνώμη μωρό μου" καθώς την κρατούσα από το χέρι και την οδηγούσα στον πατέρα της».

Λίγο αργότερα και ενώ άφησε την κόρη της να κλαίει με λυγμούς επέστρεψε στο σπίτι και περίμενε να περάσει η ώρα ώστε να πάει να την πάρει. Το κινητό της όμως χτύπησε γρήγορα. Στην αναγνώριση είδε το όνομα του πρώην σύζυγού της. Το σήκωσε και από την άλλη γραμμή τον άκουσε να της λέει να πάει γρήγορα στο νοσοκομείο, καθώς η Λίλι γλίστρησε στο ντους και έπεσε.

«Φτάνω στο νοσοκομείο και βλέπω τον πατέρα της. Τον ρώτησα εάν είναι εντάξει. Μου είπε όχι. Τον ρώτησα εάν είναι ζωντανή και μου είπε πάλι όχι. Εκείνη τη στιγμή άρχισα να χάνω τη γη κάτω από τα πόδια μου. Λίγο αργότερα ήρθε η ντετέκτιβ και άρχισε να με ρωτά τι εσώρουχο φορούσε η Λίλι και αν παρατήρησα αίμα το πρωί. Της απάντησα "όχι" ενώ η μητέρα μου τη ρώτησε γιατί μας κάνει αυτές τις ερωτήσεις. Τότε μου είπε ότι το κοριτσάκι μου είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά και ότι αυτός ήταν ο λόγος που την οδήγησε στο θάνατο. Η μητριά της τη δολοφόνησε. Μετά από επανειλημμένες προσπάθειες να την εκμεταλλευτεί σεξουαλικά, τελικά το μωρό μου πέθανε από τα χτυπήματα στο πάτωμα που δέχθηκε από τη γυναίκα».

Αυτή η μητέρα, αυτή η γυναίκα έχει λυγίσει τους χρήστες του διαδικτύου και τους ζητά να κοινοποιήσουν την ιστορία της ώστε οι γονείς να είναι πιο προσεκτικοί ακόμη και με τους οικείους τους. Να δίνουν σημασία στα έντονα κλάματα και αν το παιδί δεν θέλει να πάει κάπου να μην το πιέζουν.

«Έχουν περάσει πέντε χρόνια αφότου έχασα το μωρό μου. Κάθε χρόνο, τέτοια μέρα, δε θέλω να φεύγουν οι γονείς μου μακριά, γιατί φοβάμαι πως κάτι κακό θα συμβεί. Κάθε χρόνο που ξημερώνει η 20η Νοεμβρίου, δεν μπορώ να μη φέρνω στο μυαλό μου το τραγικό αυτό συμβάν. Μου λείπεις Λίλι μέχρι το άπειρο και για πάντα θα υπάρχεις. Παρακαλώ αγκαλιάστε τα παιδιά σας, σαν να μην υπάρχει αύριο. Ο Θεός να σε έχει καλά Λίλι».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved