Ιδέες για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση!

Φέτος τα Χριστούγεννα βάλτε στους μικρούς σας ήρωες ποδιά και αφήστε τους να σας βοηθήσουν στη κουζίνα. Και αν λερωθεί και λίγο, δεν πειράζει. Όπως δεν πειράζει να τα αφήσετε να φάνε λίγα γλυκά παραπάνω.

Ιδέες για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση!

Άλλωστε όλη τη χρονιά τους τα δίνατε με το σταγονόμετρο (μην νιώθετε τύψεις για αυτό, σίγουρα κάνατε το σωστό). Αξίζουν να τους φτιάξετε κάτι ιδιαίτερο, κάτι τόσο συναρπαστικό όσο και τα δώρα που θα τους φέρει ο Άγιος Βασίλης, όσο τα πολύχρωμα φωτάκια που αναβοσβήνουν στο χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Φτιάξτε τους σοκολατένια γλειφιτζούρια και πεντανόστιμα κεκάκια στολισμένα με πολύχρωμη ζαχαρόπαστα πασπαλισμένη με τρούφα.

ERGFBV

Στύψτε τα ρόδια και φτιάξτε ένα απολαυστικό υγιεινό χυμό, ενώ ταυτόχρονα βοηθήστε τα να βρούνε την απάντηση στο αίνιγμα «χίλιοι μύριοι καλογέροι, σε ένα ράσο τυλιγμένοι».

54GH

Αδειάστε το χυμό σε γυάλινα μπουκαλάκια και στολίστε τα με χάρτινα ταρανδάκια, τοποθετήστε τα σε κόκκινα κουβαδάκια με λίγο χιόνι κάνοντάς τα πιο ελκυστικά για να τολμήσουν να τον πιουν.

ERTGERSGSERT

Μπορείτε να φτιάξετε ταρανδάκια για να τοποθετήσετε τα δώρα σας με χάρτινες σακουλίτσες, ματάκια που κουνιούνται, μια κόκκινη μπαλίτσα και δυο γλειφιτζούρια μπαστούνια για κέρατα.

45TRGF
545YTRDYDHR

Φτιάξτε με τρεις κινήσεις Χριστουγεννιάτικα δεντράκια από περιοδικά και στολίστε με αυτά το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι.

sP1000835
sP1000836
sP1000837
sP1000838
sP1000839

Καλή επιτυχία!

Φιλίππα Κατσαρού
Αρχιτέκτων-Διακοσμήτρια
email: filippart_@hotmail.com
6978-239273

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved