Φτιάξτε τις πιο μοδάτες μπλούζες με ζωγραφιές των παιδιών σας

Χρησιμοποιήστε τις ζωγραφιές των παιδιών σας και φτιάξτε τα ποιο μοδάτα μπλουζάκια! Το αποτέλεσμα; ΜΟΝΑΔΙΚΟ!

Φτιάξτε τις πιο μοδάτες μπλούζες με ζωγραφιές των παιδιών σας
GHRTYR

ΥΛΙΚΑ


1 λευκή μπλούζα
1 έγχρωμη και μια ασπρόμαυρη φωτοτυπία από την αγαπημένη ζωγραφιά του παιδιού σας
2 φύλλα χαρτόνι κουσέ Α3
1 ψαλίδι
1 μολύβι
1 πινέλο
Χρώματα για ύφασμα
Κόλλα για στρας
1 χάρτινη σακούλα
Κόλλα χειροτεχνίας

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κολλάμε την ασπρόμαυρη φωτοτυπία πάνω στο χαρτόνι. Με το ψαλίδι ξακρίζουμε την εικόνα δημιουργώντας έτσι ένα στένσιλ.

HFTGHJTDY

Κόβουμε τα επιμέρους στοιχεία της εικόνας (όπως το καπέλο, τα μαλλιά, τα μάτια, κλπ.) έτσι ώστε να ξεπατικώσουμε όσες περισσότερες λεπτομέρειες μπορούμε πάνω στην μπλούζα. Τοποθετούμε το χαρτόνι ενδιάμεσα από την μπλούζα έτσι ώστε να αποφύγουμε να περάσει το χρώμα και να λερώσει την πλάτη της μπλούζας.

ERYTETRHD

Ξεπατικώνουμε κομμάτι κομμάτι συνθέτοντας την εικόνα από την αρχή. Χρωματίζουμε με τα χρώματα για ύφασμα (τα βρίσκουμε σε όλα τα καταστήματα με είδη χειροτεχνίας) προσπαθώντας να αποδώσουμε όσο πιο πιστά γίνετε τα χρώματα από την πρωτότυπη εικόνα. Για το περίγραμμα χρησιμοποιούμε χρώματα 3D liner ( χρώματα για ανάγλυφο αποτέλεσμα). Με το ίδιο χρώμα μπορούμε να γράψουμε πάνω στην μπλούζα το όνομα του παιδιού ή ότι άλλο θέλουμε. Αφήνουμε τα χρώματα να στεγνώσουν για τουλάχιστον 8 ώρες. Σιδερώνουμε την μπλούζα αφού τη γυρίσουμε ανάποδα και τοποθετήσουμε πάνω ένα πανί.

erfgbv
dfgfgf
aoidfvhjk
hdfghdfgh

Αυτό το κάνουμε για να κλειδώσουμε το χρώμα και να ενισχύσουμε την ανάγλυφη όψη του. Πλένετε μόνο στους 30 βαθμούς και σιδερώνετε πάντα από την ανάποδη.

TIPS
• Τι ποιο πρωτότυπο και ιδιαίτερο δώρο για τους φίλους των παιδιών σας που τα τίμησαν με την παρουσία τους στο παιδικό πάρτι που οργανώσατε. Γράψτε πάνω σε κάθε μπλουζάκι το όνομα του καλεσμένου σας και πάρτε τα εύσημα από όλους για την υπέροχη ιδέα σας δίνοντας έμπνευση και σε άλλες μαμάδες.

fghdrtyr

• Δώστε τα πινέλα και τις μπλούζες στα παιδιά σας και θα εκπλαγείτε με το αποτέλεσμα!

j56utghjg

• Ξακρίστε την έγχρωμη φωτοτυπία κολλήστε την πάνω στη χάρτινη σακούλα και γράψτε με μαρκαδόρο ή με το χρώμα για το περίγραμμα το όνομα του παιδιού για το οποίο προορίζετε η σακούλα έτσι ώστε να μην ψάχνετε ποια σακούλα είναι ποιου!

Φιλίππα Κατσαρού
Αρχιτέκτων-Διακοσμήτρια
email: filippart_@hotmail.com
6978-239273

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved