Δείτε τι έκανε η πεθερά όταν ο γαμπρός ακύρωσε το γάμο (εικόνες και βίντεο)

Ενα  νεαρό ζευγάρι επρόκειτο να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, επισφραγίζοντας μία σχέση τεσσάρων χρόνων. Κι ενώ όλα ήταν έτοιμα, ο γαμπρός το... ξανασκέφτηκε και αποφάσισε ότι τελικά δεν ήταν έτοιμος (;) να παντρευτεί.

Δείτε τι έκανε η πεθερά όταν ο γαμπρός ακύρωσε το γάμο (εικόνες και βίντεο)

Τον γάμο τους θα ακολουθούσε ένα πλουσιοπάροχο τραπέζι που θα γινόταν για τους προσκεκλημένους στο πολυτελές ξενοδοχείο του Σακραμέντο «Citizen» με συνολικό κόστος άνω των 35.000 ευρώ.

Καθώς η νύφη ήταν απαρηγόρητη και το τραπέζι ήταν το τελευταίο που την απασχολούσε, η μητέρα της Kari Duane αποφάσισε ότι δεν υπήρχε λόγος να ακυρωθεί! Κάλεσε λοιπόν όλους τους άστεγους της πόλης να έρθουν και να φάνε το γεύμα που προορίζονταν για τους καλεσμένους στο γάμο της κόρης της.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, στο γεύμα ανταποκρίθηκε πλήθος κόσμου, από οικογένειες με μωρά και μικρά παιδιά, μέχρι νεαρά άτομα και γέροι. Όλοι τους απόλαυσαν το φαγητό που προοριζόταν για τους 120 καλεσμένους και το οποίο περιελάμβανε από σολωμό και μπριζόλα, μέχρι ορεκτικά, διαφόρων ειδών σαλάτες και νιόκι.

Οσο για το ταξίδι του μέλιτος στο Μπελίζ, μαμά και κόρη, αποφάσισαν να το πραγματοποιήσουν μαζί .



Διαβάστε επίσης:
Πρόστιμο σε όσες νύφες αργούν να πάνε στο γάμο τους επέβαλε ιερέας

Ζευγάρι από το Βόλο χορεύει στο γαμήλιο πάρτι και ξεσηκώνει τους καλεσμένους (vid)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved