Σεμινάριο Musical Theatre για παιδιά, από τη μάστερ του είδους Θέμις Μαρσέλλου

Έχω γράψει πολλές φορές στο παρελθόν σε άρθρα μου, ότι μια μαμά, ένας μπαμπάς, ένας γονιός τέλος πάντων δεν ξέρει το τι δυνατότητες έχει το παιδί του.

Σεμινάριο Musical Theatre για παιδιά, από τη μάστερ του είδους Θέμις Μαρσέλλου

Κάποιο παιδί μπορεί να έχει φωνή βελούδινη ενώ κάποιο άλλο να μπορεί να ακολουθεί βήματα quick step χορού ως επαγγελματίας. Πράγματα που τα παιδιά αν δεν καλλιεργήσουν ποτέ δεν θα μάθουν ότι μπορούν να τα κάνουν. Το ίδιο συνέβη και με τη δική μου κόρη. Ήταν μόλις τεσσάρων ετών όταν η καθηγήτρια του μπαλέτου της, μας συμβούλεψε να την πάμε στην οντισιόν για το μιούζικαλ η Μελωδία της Ευτυχίας.

Με τον άνδρα μου την πήγαμε, αν και πιστεύαμε πώς δεν θα περάσει. Το κάναμε απλά για να μην έχουμε τη γκρίνια της. Και τελικά την πήραν. Έτσι ήταν η μικρότερη στην παράσταση και η μικρότερη που μπορούσε να κάνει πράγματα που δεν περνούσαν από το μυαλό μας.

Το ίδιο συμβαίνει με πολλά παιδιά. Και αυτή είναι η ευκαιρία σας. Η Θέμις Μαρσέλλου, ο άνθρωπος που ανακάλυψε και καλλιέργησε το ταλέντο της κόρης μου, παραδίδει σεμινάρια Musical Theatre σε παιδιά ηλικιών 4-16 ετών. Το σεμινάριο θα έχει διάρκεια έξι μηνών και θα πραγματοποιείται κάθε Σάββατο, στις εγκαταστάσεις της θεατρικής σχολής «Μέλισσα» στην Καλλιθέα.

Τα παιδιά θα διδαχθούν τραγούδι, χορό και υποκριτική από την ίδια τη Θέμιδα Μαρσέλλου και τους συνεργάτες της που κρύβονταν όλα αυτά τα χρόνια πίσω από τη Μελωδία της Ευτυχίας, το Annie, το Grease, το Rent και το Fame.

Περισσότερες πληροφορίες στην εικόνα που ακολουθεί

musical theatr
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved