Μόνο στο ηλεκτρονικό κατάστημα Kidox μπορείτε να βρείτε τον καλύτερο εξοπλισμό για το σχολείο!

Τα σχολεία έχουν αρχίσει και παρόλα αυτά αρκετοί γονείς ψάχνουν κατάλληλα σκεύη αποθήκευσης φαγητού και παγούρια για τα παιδιά τους, μιας και αυτά που πήραν για την αρχή της σχολικής χρονιάς δεν είναι και ό,τι καλύτερο.

Μόνο στο ηλεκτρονικό κατάστημα Kidox μπορείτε να βρείτε τον καλύτερο εξοπλισμό για το σχολείο!

Κάποια σκεύη φαγητού δεν κλείνουν καλά με αποτέλεσμα να γίνεται ένας μικρός χαμός ειδικά όταν οι μανούλες βάζουν για μεσημεριανό στα νήπιά τους μια σουπούλα.

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα Kidox όμως θα βρείτε μία μεγάλη ποικιλία σε σχέδια και μεγέθη σκευών από ανοξείδωτο χάλυβα, που σφραγίζουν καλά. Έτσι θα καταφέρετε να αποφύγετε τα ατυχήματα συνδυάζοντας την ποιότητα με το στυλ.

-------------------------------------------------------------------------------------------------12354erd 4

Αλλά γιατί να χρησιμοποιήσω σκεύη από ανοξείδωτο χάλυβα;

1) Είναι υγιεινά και δε διαρρέουν στα τρόφιμα και τα ροφήματά σας επικίνδυνες ουσίες σε αντίθεση με τα περισσότερα πλαστικά σκεύη ή τα σκεύη αλουμινίου. Είναι πλέον γνωστό ότι πολλά πλαστικά μπιμπερό, πιάτα, ποτήρια, τάπερ και παγούρια διοχετεύουν στο νερό, στο γάλα και στο φαγητό των παιδιών χημικές ουσίες, πολλές από τις οποίες είναι ιδιαίτερα τοξικές, όπως η ουσία BPA και οι φθαλικές ενώσεις.

2) Είναι ασφαλή και ανθεκτικά. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλες τις καθημερινές δραστηριότητες για χρόνια! Κυρίως δε χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως σπάσουν όπως τα γυάλινα σκεύη.

3) Δεν έχουν καμία πλαστική ή άλλη εσωτερική επίστρωση όπως τα σκεύη και τα παγούρια αλουμινίου. Τα μπουκάλια από αλουμίνιο έχουν μία εσωτερική προστατευτική επίστρωση, εξαιτίας της ενδεχόμενης τοξικότητας και της αντιδραστικότητας που μπορεί να έχει το ακατέργαστο αλουμίνιο. Σε πολλές περιπτώσεις η πρόσθετη εσωτερική επίστρωση διαπιστώθηκε ότι προκαλεί διαρροή χημικών ουσιών σε πολλά από αυτά.

4) Δεν προσδίδουν και δε διατηρούν οσμές ή γεύσεις στα τρόφιμα και τα ροφήματα, όπως τα πλαστικά σκεύη. Τα σκεύη από ανοξείδωτο χάλυβα χρησιμοποιούνται στις βιομηχανίες τροφίμων, στα νοσοκομεία και στα νοικοκυριά 100 χρόνια τώρα, με κλασικά παραδείγματα τις κατσαρόλες και τα μαχαιροπίρουνα.

5) Είναι ανακυκλώσιμα και φιλικά προς το περιβάλλον. Η καταστροφή του περιβάλλοντος από τα πλαστικά προϊόντα και κυρίως τα πλαστικά μιας χρήσης είναι τεράστια. Είναι πλέον καθήκον μας να χρησιμοποιούμε επαναχρησιμοποιούμενα προϊόντα για τις συσκευασίες του φαγητού και την αποθήκευση του νερού ή του καφέ μας, ώστε να αποτρέψουμε την άσκοπη δημιουργία απορριμμάτων και συνεπώς τη ρύπανση του πλανήτη μας.

-------------------------------------------------------------------------------------------------12354erd 3

Όπως στα περισσότερα πράγματα που έχουν σχέση με το φαγητό μας έτσι και εδώ η ποιότητα κατασκευής παίζει πολύ σημαντικό ρόλο και στη διατροφική αξία των τροφών που μαγειρεύουμε, αποθηκεύουμε και τρώμε μέσα ή με αυτά αλλά και στην αντοχή του ίδιου του προϊόντος.

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα Kidox θα βρείτε μόνο υψηλής ποιότητας προϊόντα, μιας και συνεργάζεται με τις πιο αξιόλογες και γνωστές εταιρίες στον κόσμο. Τα υλικά που χρησιμοποιούν είναι μη τοξικά και ανακυκλώσιμα.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.kidox.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved