Διαγωνισμός Mothersblog: Κερδίστε συλλεκτικά δώρα της ταινίας «Τα Μυαλά που Κουβαλάς»

Η νέα ταινία της Pixar INSIDE OUT (ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΣ) είναι γεγονός και το Mothersblog θα χαρίσει σε 6 τυχερούς αναγνώστες, συλλεκτικά δώρα της ταινίας. 4 νικητές θα κερδίσουν 4 σετ αυτοκόλλητα και 4 βιβλία των εκδόσεων Μεταίχμιο και 2 νικητές θα κερδίσουν 2 παζλ και 2 παιδικά μπλουζάκια. 

Διαγωνισμός Mothersblog: Κερδίστε συλλεκτικά δώρα της ταινίας «Τα Μυαλά που Κουβαλάς»

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα που ακολουθεί, για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό μας.

Λίγα λόγια για την νέα ταινία

Από τα οροπέδια της Νότιας Αμερικής (Ψηλά στον Ουρανό) σε μια μητρόπολη γεμάτη τέρατα (Μπαμπούλες Α.Ε.), ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης Pete Docter έχει ξεναγήσει το κοινό σε πρωτόγνωρους, απίθανους, γεμάτους φαντασία τόπους. Αυτή τη φορά, μας μεταφέρει στην πιο εκπληκτική τοποθεσία που υπάρχει, το μυαλό ενός 11χρονου κοριτσιού. «Τα μυαλά που Κουβαλάς» είναι η πιο ανατρεπτική, εντυπωσιακή και ευφυής σύλληψη της Pixar, ένα αριστούργημα για όλη την οικογένεια και μία επιβεβαίωση ότι η τέχνη του animation δεν θα πάψει ποτέ να μας αιφνιδιάζει με τις ασύλληπτες ικανότητες της.
Και φυσικά δεν λείπουν οι αξέχαστες προσωπικότητες, οι υπέροχες κινηματογραφικές στιγμές και το καθαρόαιμο χιούμορ. Ετοιμαστείτε να γελάσετε, να συγκινηθείτε και να αλλάξετε μυαλά για το πώς λειτουργεί το μυαλό μας.

----------------------------------------------mothersblog InsideOut eswteriki 3

Σύνοψη:
Το να μεγαλώνεις δεν είναι εύκολη υπόθεση, ειδικά για τη Riley που ξεριζώνεται από την ήσυχη ζωή της σε μια κωμόπολη της κεντροδυτικής Αμερικής για να εγκατασταθεί στο Σαν Φρανσίσκο, όπου βρίσκεται η καινούρια δουλειά του πατέρα της. Όπως όλοι μας, έτσι κι η Riley κατευθύνεται από τα συναισθήματά της – τη Χαρά, τον Φόβο, τον Θυμό, την Αηδία και τη Θλίψη. Τα συναισθήματα ζουν στο Κέντρο Ελέγχου μέσα στο μυαλό της, απ' όπου τη συμβουλεύουν στην καθημερινότητά της. Καθώς η Riley και τα συναισθήματά της αγωνίζονται να προσαρμοστούν στις νέες συνθήκες, στο Κέντρο Ελέγχου επικρατεί μεγάλη αναστάτωση. Ενώ η Χαρά, το κυρίαρχο και σημαντικότερο συναίσθημα της Riley, προσπαθεί να διατηρήσει το ηθικό υψηλό, τα υπόλοιπα συναισθήματα συγκρούονται μεταξύ τους για το πώς να διαχειριστούν μια διαφορετική πόλη, ένα νέο σπίτι κι ένα καινούριο σχολείο.

Διάρκεια: 102'

3 Σεπτεμβρίου στους κινηματογράφους από τη Feelgood σε 3D
(Μεταγλωττισμένο και με υπότιτλους)

{iframe}https://apps.clickhouse.gr/index.php?option=com_competitions&view=apply&id=20&liveurl=http://www.mothersblog.gr|100%|700{/iframe}

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved