Pilates με τη Μάντη Περσάκη & τα Suavinex Greece!

​Η επιτυχημένη ​γυμνάστρια Μάντη Περσάκη θα πραγματοποιήσει ένα μάθημα Pilates ειδικά σχεδιασμένο για εγκύους και μαμάδες το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου​ στις ​12.00 μ.μ., στο φαρμακείο Placebo Pharmacy σε​ συνεργασία ​με το club ​των χαρούμενων μαμάδων της Suavinex Greece.​

Pilates με τη Μάντη Περσάκη & τα Suavinex Greece!

Η άσκηση είναι σημαντική για την υγεία του σώματός μας αλλά και του νου. Η βρεφική σειρά Suavinex με τη μοναδική γυμνάστρια Μάντη Περσάκη σας προσκαλούν σε ένα διασκεδαστικό μάθημα Pilates.

Κατά τη διάρκεια του μισάωρου μαθήματος, η Μάντη θα μας δείξει πως μπορούμε να γυμναστούμε εύκολα με αυτή τη μέθοδο και να νιώσουμε ξανά ευεξία.

Το μάθημα θα είναι ειδικά για γυναίκες, εγκύους και νέες μαμάδες και θα λάβει μέρος στον εξωτερικό χώρο του Placebo (Βουλιαγμένης 85, Γλυφάδα). Επιπλέον θα υπάρχει ειδική απασχόληση με παιδικό pilates για τα παιδάκια σας!

Θα κληρωθούν και πολλά όμορφα δώρα όπως:
- 4 προϊόντα Suavinex (πιάτα φαγητού, θήκη με κουτάλι και πιαστράκι πετσετούλας, μουσικός κρίκος οδοντοφυΐας, βρεφική κολώνια)
- 2 παιδικά σακίδια πλάτης LittleLife
- 2 παιδικές θερμοφόρες Fashy
- 1 μήνας μαθήματα στο Pilates by Mandy & More
- 3 PLACEBO box γεμάτα καλλυντικά και τρόφιμα

Επίσης, την ημέρα αυτή θα έχετε έκπτωση 10% σε όλα τα προϊόντα Suavinex,LittleLife και καρότσια Thule. Mαζί μας θα είναι και ο Στόχος - πρόληψη για τον καρκίνο του μαστού.

Ένα απόγευμα ειδικά αφιερωμένο στις γυναίκες! Εσείς φορέστε την αγαπημένη σας φόρμα και το χαμόγελό σας! Στρωματάκια και όλα τα υπόλοιπα αφήστε τα σε εμάς!

Για να δηλώσετε συμμετοχή και να κρατήσετε τη θέση σας παρακαλώ στείλτε email στο info@mothersvision.gr ή στο mandy_persaki@hotmail.com.

​Ένα event με μοναδικές εκπλήξεις και πολλά​ δώρα από τα Suavinex Greece. Σας περιμένουμε το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου​
στο φαρμακείο Placebo Pharmacy (Β​ουλιαγμένης 85 Γλυφάδα)!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved