Αυτό το γλυκό κοριτσάκι της φωτογραφίας είναι η... (εικόνα)

Το κοριτσάκι που βλέπετε στη φωτογραφία, σήμερα είναι μία από τις πιο δημοφιλείς παρουσιάστριες, λατρεύει την Ελλάδα αν και μένει μόνιμα στο εξωτερικό και το λαμπερό της χαμόγελο εντυπωσιάζει τους πάντες!

Αυτό το γλυκό κοριτσάκι της φωτογραφίας είναι η... (εικόνα)

Θεωρείται μία από τις πιο sexy παρουσιάστριες της διεθνούς showbiz, έχει ένα εντυπωσιακό και θηλυκό σώμα, ενώ το λαμπερό πρόσωπό της μαρτυρά τη μεσογειακή καταγωγή της. Φυσικά ο λόγος για τη δική μας, Μαρία Μενούνος η οποία κάνει λαμπρή καριέρα στο εξωτερικό και αναδεικνύει τις ομορφιές της χώρας μας με κάθε ευκαιρία!

Η όμορφη παρουσιάστρια ανεβάζει αρκετά συχνά φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μοιράζεται με τους θαυμαστές και διαδικτυακούς της φίλους κάθε σημαντική σημαντική στιγμή της καθημερινότητάς της.

Πριν λίγες ώρες η Μαρία Μενούνος ανέβασε μία φωτογραφία από τα παιδικά της χρόνια με τους γονείς της, στους οποίους έχει και αδυναμία και εξέφρασε την αγάπη της με τα πιο γλυκιά λόγια! «Αγαπώ τους γονείς μου τόσο πολύ! Δύο υπέροχοι άνθρωποι γεμάτοι αγάπη και φως! Νιώθω ευλογημένη που τους έχω!»

Δείτε τη φωτογραφία!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved