Διάσημη ηθοποιός ήταν έγκυος στο δεύτερο μωρό της και αποκάλυψε πώς απέβαλε στην 9η εβδομάδα της κύησης!

Πριν μία εβδομάδα γιόρτασε τα πρώτα γενέθλιας της κόρης της και ανήμερα της Παναγίας, αποκάλυψε ότι ήταν έγκυος στο δεύτερο μωράκι της, που τελικά απέβαλε στην 9η εβδομάδα της κύησης.

Διάσημη ηθοποιός ήταν έγκυος στο δεύτερο μωρό της και αποκάλυψε πώς απέβαλε στην 9η εβδομάδα της κύησης!

Η διάσημη ηθοποιός, αποκάλυψε τα δυσάρεστα νέα στο blog όπου γράφει και μοιράζεται τα νέα της και τις εμπειρίες της, όσον αφορά τη μητρότητα. «Μοιράζομαι αυτό το νέο μαζί σας, γιατί θέλω και άλλοι που έχουν περάσει αντίστοιχες καταστάσεις, να έχουν ελπίδα», ξεκίνησε και συνέχισε,«Και να υπενθυμίσω στον εαυτό μου και τους άλλους, ότι δεν πρέπει να ντρεπόμαστε ή να φοβόμαστε να μοιραστούμε τον πόνο μας και να τους επιτρέψουμε να μας παρηγορήσουν!».

Η 30χρονη ηθοποιός, εξήγησε ότι πριν μερικές μέρες και ενώ διένυε την 9η εβδομάδα, έμαθε ότι απέβαλε. «Όταν μάθαμε με τον σύζυγό μου ότι περιμένουμε το δεύτερο μωρό μας, νιώσαμε φόβο και χαρά ταυτόχρονα. Δύο παιδιά, κάτω των δύο ετών; Γέμισα με νευρική χαρά και έκπληξη που η μικρή μου Μάρλοου θα είχε ένα μικρότερο αδερφάκι κοντά στην ίδια ηλικία! Εγώ και ο άνδρας μου πιστεύαμε ότι ήταν κορίτσι».

Μεταξύ άλλων η Έυα Αμούρι, κόρη της εξίσου διάσημης ηθοποιού, Σούζαν Σάραντον, είπε ότι είχαν ανακοινώσει το νέο της εγκυμοσύνης σε όλους τους συγγενείς και τους φίλους τους και ότι ο γιατρός της, την είχε διαβεβαιώσει ότι το έμβρυο μεγαλώνει φυσιολογικά. Όταν όμως επισκέφθηκε την τελευταία φορά το γιατρό της, της ανακοίνωσε ότι η καρδιά του δεν χτυπάει πια. Έτσι απλά!

Ένιωσε τον πόνο της απώλειας και θέλησε να το μοιραστεί με το κοινό της ώστε να δώσει κουράγιο και σε άλλους γονείς που περνούν μέσα από αυτή τη δοκιμασία.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved