Μέλλουσες μανούλες φωτογραφίζονται και μας δείχνουν πως είναι πραγματικά το γυναικείο σώμα στην εγκυμοσύνη (εικόνες)

Η εγκυμοσύνη είναι μία πολύ όμορφη περίοδος για κάθε γυναίκα. Πέρα όμως από τα μοναδικά συναισθήματα και την προσμονή να γεννηθεί αυτό το πλασματάκι που μεγαλώνει μέσα μας, η περίοδος αυτή χαρακτηρίζεται από πολλές και μεγάλες αλλαγές.

Μέλλουσες μανούλες φωτογραφίζονται και μας δείχνουν πως είναι πραγματικά το γυναικείο σώμα στην εγκυμοσύνη (εικόνες)

Αλλαγές στις προτεραιότητές μας, στην καθημερινότητά μας, στις συνήθειες μας, στη διάθεσή μας και φυσικά στο σώμα μας. Η Natalie McCain είναι μία φωτογράφος και μαμά δύο παιδιών που μέσα από τη δουλειά της θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα όχι μόνο μέλλουσες μανούλες, αλλά και σε κάθε γυναίκα.

«Ήθελα μέσα από τη δουλειά μου οι γυναίκες να μην αισθάνονται μόνες τους, να μάθουν να αγαπάνε τον εαυτό τους και να είναι σωστά πρότυπα γυναικών για την επόμενη γενιά»

Η δημιουργική φωτογράφος απαθανάτισε με το φωτογραφικό της φακό, έγκυες γυναίκες ντυμένες μόνο με τα εσώρουχά τους. Οι μοναδικές αυτές φωτογραφίες μας δείχνουν πως είναι πραγματικά το γυναικείο σώμα στην εγκυμοσύνη. Οι ραγάδες, τα σημάδια, τα παραπάνω κιλά, όλα, φαίνονται τόσο φυσιολογικό να υπάρχουν και η Natalie McCain θέλησε μέσα από τη δουλειά της κάθε γυναίκα να αισθανθεί καλά με το σώμα και τον εαυτό της.

1pbody2
1pbody1

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες :

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved