Κιμ Καρντάσιαν: Δείτε την με φουσκωμένη κοιλίτσα στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της! (εικόνα)

Η Κιμ Καρντάσιαν διανύει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της. Απολαμβάνει την καθημερινότητα με την κόρη της και σε λίγους μήνες ένα όνειρό της θα γίνει πραγματικότητα. Θα γίνει για δεύτερη φορά μαμά!

Κιμ Καρντάσιαν: Δείτε την με φουσκωμένη κοιλίτσα στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της! (εικόνα)

Η διάσημη σταρ απασχολεί συχνά τα media με τις δηλώσεις και τις φωτογραφίες της και η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της στις αρχές Ιούνη έκανε το γύρο του κόσμου. Η μέλλουσα μαμά ανέκαθεν είχε αδυναμία στα social media και καθημερινά μοιράζεται φωτογραφίες από την καθημερινότητά της με τους διαδικτυακούς φίλους και θαυμαστές της.

Πριν λίγες εβδομάδες, αίσθηση είχε προκαλέσει στον κόσμο της showbiz η γυμνή φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με αφορμή τα όσα λέγονταν για την κοιλιά της και τις φήμες που ήθελαν την εγκυμοσύνη της να μην είναι πραγματική. Η Κιμ Καρντάσιαν διέψευσε τις κακές γλώσσες με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο, ενώ μόλις πριν λίγες ώρες ανέβασε μία ακόμα φωτογραφία που η κοιλίτσα της είναι πιο φουσκωμένη από ποτέ!

Η διάσημη τηλεπερσόνα σε λίγους μήνες θα κρατάει στην αγκαλιά το δεύτερο μωράκι της, που όπως είχε ανακοινώσει μέσω των social media θα είναι αγοράκι!

Δείτε τη φωτογραφία!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved