Ντέιβιντ Μπέκαμ: Δίνει την απάντηση του στο δημοσίευμα που τον χαρακτήρισε «κακό γονιό»!

Η συνήθεια της Χάρπερ Μπέκαμ, να έχει ακόμη πιπίλα έκανε τους παιδίατρους και τους παιδοδοντίατρους να επιτεθούν στον Ντέιβιντ  και τη Βικτόρια Μπέκαμ, κρίνοντάς τους ως «κακούς» γονείς.

Ντέιβιντ Μπέκαμ: Δίνει την απάντηση του στο δημοσίευμα που τον χαρακτήρισε «κακό γονιό»!

Αυτό όμως, ήταν κάτι που έκανε έξαλλο τον διάσημο μπαμπά. Αν και πάντα κρατά χαμηλό προφίλ και ποτέ δεν απαντά σε δημοσιεύματα που αναφέρονται στην προσωπική του ζωή, αυτή τη φορά έκανε μια εξαίρεση κάνοντας επίθεση σε όλους εκείνους που τον χαρακτήρισαν κακό πατέρα, ανεβάζοντας μία εικόνα από την εφημερίδα Daily Mail που δημοσίευσε το συγκεκριμένο άρθρο, σχολιάζοντας:

------------------------------------------------------------mpekam

«Γιατί ο κόσμος αισθάνεται ότι έχει το δικαίωμα να κρίνει έναν γονιό για τα παιδιά του χωρίς να γνωρίζει τα γεγονότα; Όλοι όσοι έχουν παιδιά ξέρουν ότι όταν εκείνα δεν αισθάνονται καλά ή έχουν πυρετό κάνουμε τα πάντα για να αισθανθούν άνετα και τις περισσότερες φορές η πιπίλα το πετυχαίνει αυτό. Οπότε όσοι κρίνετε σκεφτείτε δύο φορές τι λέτε για τα παιδιά των άλλων, γιατί δεν έχετε κανένα δικαίωμα να με κρίνεται ως γονιό».

Μεταξύ άλλων η εφημερίδα στο άρθρο της ανέφερε και επιχειρηματολογούσε ότι η 4χρονη πια Χάρπερ, θα έπρεπε να έχει καταργήσει ήδη την πιπίλα και ότι οι γονείς της θα έπρεπε να δίνουν το καλό παράδειγμα και στους άλλους γονείς, καθώς πρόκειται για μια διάσημη οικογένεια.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved