Το μάθατε; Η Έλενά μας γίνεται 4. «Χρόνια πολλά Πριγκίπισσα!»

Πώς περνάει ο καιρός! Θυμάμαι την Έλενα πριν ένα χρόνο περίπου, να έρχεται στο γραφείο μαζί με τη μαμά της. Μου έκαναν εντύπωση τα μεγάλα μάτια της και το όμορφο χαμόγελό της. Δεν έχει άδικο που η Δέσποινα τη φωνάζει «Ποκαχόντας!».

Το μάθατε; Η Έλενά μας γίνεται 4. «Χρόνια πολλά Πριγκίπισσα!»

Γράφει η Μαργαρίτα Νικολάου

Η Έλενα για όσους δεν την γνωρίζουν, είναι ένα γλυκό και ντροπαλό κορίτσι. Θέλει προσπάθεια για να κατακτήσεις την εμπιστοσύνη της, αλλά στο τέλος η προσπάθεια αξίζει, γιατί ξέρει να σε ανταμείψει με μια μεγάλη αγκαλιά.

----------------------------------------------------------------------------------------------------0yufgvbhuityu 1

Αυτό το μικρό πλασματάκι λοιπόν, το ντροπαλό, το γλυκό, το αυθόρμητο, το σκληρό, το χαρισματικό, το αποστομωτικό... έχει γενέθλια σήμερα. Γίνεται 4. Μεγάλωσε πολύ! Τώρα πια, θα τη ρωτώ πόσο χρονών είναι και θα μου δείχνει με τα χεράκια της τέσσερα δάχτυλα. Πριν λίγα λεπτά η μαμά της, η δική μας Δέσποινα Καμπούρη, ευχήθηκε στη μικρή Έλενα χρόνια πολλά με μια πολύ τρυφερή φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό σχολιάζοντας, «Χρόνια πολλά πριγκίπισσα Έλενα! Σ' αγαπώ! ‪#‎birthdaygirl‬ ‪#‎mygirl‬ ‪#‎Helena‬ ‪#‎4yearsold‬».

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Capture

«Ελενάκι μου όμορφο, να είσαι πολύχρονη, καλότυχη και ευτυχισμένη. Πάντα να χαρίζεις όμορφες στιγμές στη μαμά και τον μπαμπά σου, που σε λατρεύουν και σε αγαπούν όσο τίποτε άλλο στον κόσμο. Σε λατρεύω!».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved