Ένα γαμήλιο πάρτι διαφορετικό από όλα τα άλλα! (εικόνες)

Η ημέρα του γάμου είναι μία ιδιαίτερη ημέρα για κάθε ζευγάρι. Η Τζέιμι Ρίντελ και ο σύζυγός της όμως, έχουν ακόμα έναν λόγο για να τους μείνει ο γάμος τους... αξέχαστος!

Ένα γαμήλιο πάρτι διαφορετικό από όλα τα άλλα! (εικόνες)

Πριν μερικές εβδομάδες η Τζέιμι Ρίντελ και ο σύζυγός της ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Παρόντες στο μυστήριο ήταν φίλοι και συγγενείς και φυσικά ο σχεδόν ενός έτους γιος τους! Οι παράνυμφες ήταν οι τρεις αδελφικές φίλες της νύφης και οι τέσσερις τους γεννήσαν σε διάστημα 2 ετών! Τότε, τους ήρθε η πιο φανταστική ιδέα! Λίγο πριν την τελετή, όλες οι μανούλες έπρεπε να θηλάσουν τα μωρά τους και η φωτογράφος Λίντσεϊ Πάλμερ απαθανάτισε τις στιγμές με το φωτογραφικό της φακό!

1brf1

«Είναι κάτι που δεν είχαμε σχεδιάσει, αλλά όταν ξαφνικά πριν το γάμο όλες του έπρεπε να θηλάσουν, ανέλαβα δράση! Ήταν πραγματικά υπέροχο και εξέπεμπαν απίστευτη ηρεμία και γαλήνη!»

1brf6

Η στιγμή αυτή όμως, δεν είναι όμως η μόνη συγκινητική στο γάμο και οι παρακάτω φωτογραφίες το αποδεικνύουν. Ο γιος του ζευγαριού, Ίστον, όπως μπορείτε να δείτε είναι ένας κούκλος και φυσικά έκλεψε τις εντυπώσεις!

1brf2

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved