Αποκλειστικό Mothersblog: Η Βίκυ Καγιά στην Αγία Άννα οικογενειακώς! (εικόνες)

Η Βίκυ Καγιά πρόσφατα έγινε μανούλα για πρώτη φορά και διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της!

Αποκλειστικό Mothersblog: Η Βίκυ Καγιά στην Αγία Άννα οικογενειακώς! (εικόνες)

Το διάσημο μοντέλο και ο Ηλίας Κρασσάς είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Η γέννηση της κόρης τους στις 25 Μαίου, άλλαξε ριζικά τη ζωή τους και η ευτυχία είναι μόνιμα αποτυπωμένη στο πρόσωπό τους! Η Βίκυ Καγιά τόσο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της αλλά και έπειτα, χρησιμοποιεί τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για να μοιραστεί στιγμές από την επαγγελματική αλλά και οικογενειακή καθημερινότητά της. Η πρώτη της εμφάνιση μετά τον τοκετό, αλλά και η φωτογραφία από τον απογευματινό περίπατο με την μόλις λίγων εβδομάδων Μπιάνκα, πρωταγωνίστησαν στα media και όλοι συμφωνήσαμε ότι η νέα μανούλα είναι πιο καλά και πιο ευτυχισμένη από ποτέ!

Χθες, ο φωτογραφικός μας φακός τη συνέλαβε να απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές με το σύζυγό της και τα παιδιά του στην Αγία Άννα, στην Εύβοια!

1kag1

Το διάσημο μοντέλο έχει σπίτι στην παραλία Αχλαδίου και αποφάσισε να περάσει εκεί μέρος των καλοκαιρινών της διακοπών. Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες, το ζευγάρι απόλαυσε το βράδυ του με τη συντροφιά φίλων ενώ φυσικά από την εξόρμησή του αυτή δεν έλειπαν και ο γιος και η κόρη του Ηλία Κρασσά από τον πρώτο του γάμου. Μάλιστα, η Βίκυ Καγιά φαίνεται να τους έχει αδυναμία και χθες καθ' όλη τη διάρκεια της βραδιά τα φρόντιζε και κάθε τόσο σηκωνόταν να βεβαιωθεί ότι είχαν φάει!

1kag2

Το διάσημο ζευγάρι είναι πιο ερωτευμένο από κάθε άλλη φορά και από τη βραδιά δεν έλειψαν και οι πιο τρυφερές στιγμές! Εμείς με βεβαιότητα μπορούμε να πούμε ότι ο έρωτας τους πάει πολύ!

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved