Σάρα Τζέσικα Πάρκερ: Μία μαμά σαν όλες τις άλλες! (εικόνες)

Μπορεί να είναι μία από τις πιο λαμπερές και στιλάτες ηθοποιούς του Χόλιγουντ, πάνω από όλα όμως είναι μία γλυκύτατη μαμά που λατρεύει να περνάει όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο με τα παιδιά της.

Σάρα Τζέσικα Πάρκερ: Μία μαμά σαν όλες τις άλλες! (εικόνες)

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και ο Μάθιου Μπρόντερικ, παρά τα πολλά χρόνια γάμου τους, είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Χόλιγουντ και έχουν δημιουργήσει μία πολύ όμορφη οικογένεια. Η διάσημη ηθοποιός αν και είναι μία από τις πιο δημοφιλείς και ακριβοπληρωμένες σταρ, περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με τα παιδιά της και κάνει ακριβώς ό,τι κάνουν όλες οι μαμάδες! Τα παίρνει από το σχολείο, πάνε βόλτες μαζί, παίζουν επιτραπέζια και οι φωτογραφίες από την καθημερινότητά της, που μοιράζεται μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

Όπως φρόντισε να μας ενημερώσει η ίδια, τις τελευταίες δύο μέρες προσπαθούν οικογενειακώς να φτιάξουν ένα... παζλ! Την τελευταία πινελιά, έβαλαν οι δίδυμες 6χρονες κόρες της και χθες η διάσημη μανούλα ανέβασε μία φωτογραφία τους «επί τω έργω»!

Δείτε τις φωτογραφίες!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved