Ντέιβιντ Μπέκαμ: Η μικρή Χάρπερ έχει γενέθλια! Δείτε τι ανέβασε στο Instagram (εικόνες)

Η Χάρπερ Μπέκαμ μεγάλωσε! Η μικρή και μονάκριβη κόρη του Ντέιβιντ και της Βικτόρια Μπέκαμ, χθες είχε γενέθλια και έγινε τεσσάρων!

Ντέιβιντ Μπέκαμ: Η μικρή Χάρπερ έχει γενέθλια! Δείτε τι ανέβασε στο Instagram (εικόνες)

Η οικογένεια Μπέκαμ είναι από τις πιο δημοφιλείς οικογένειες παγκοσμίως. Όσα χρόνια και αν περάσουν, κάθε τους συνέντευξη και κάθε τους φωτογραφία θα σχολιαστεί και θα κάνει το γύρο του κόσμου. Ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ πριν μία εβδομάδα έκλεισαν 16 χρόνια γάμου και χωρίς αμφιβολία, είναι ακόμα ένα από τα πιο αγαπημένα και εντυπωσιακά ζευγάρια της showbiz. Έχουν δημιουργήσει μία πολύ όμορφη οικογένεια και έχουν μεγάλη αδυναμία στα παιδιά τους.

Σαν χθες πριν τέσσερα χρόνια, η Βικτόρια έφερε στον κόσμο τη μικρή Χάρπερ και φυσικά η χθεσινή ημέρα ήταν ημέρα γιορτής και χαράς για όλη την οικογένεια! Ο Ντέιβιντ αν και χρησιμοποιεί αρκετά συχνά τα social media για να μοιραστεί με τους θαυμαστές του στιγμές από την καθημερινότητά του, χθες μας ξάφνιασε με τις τρυφερές φωτογραφίες που ανέβασε με αφορμή τα γενέθλια της κόρης του!

Στη μία ποζάρει στο φωτογραφικό φακό με τη μόλις λίγων ωρών Χάρπερ τέσσερα χρόνια πριν, ενώ στην άλλη ο φακός έχει απαθανατίσει ένα στιγμιότυπο από το χθεσινό πάρτι γενεθλίων!

«Αυτή είναι η αγαπημένη μου φωτογραφία με τη Χάρπερ όλα αυτά τα χρόνια... 4 πανέμορφα χρόνια με το πιο εκπληκτικό κοριτσάκι! Χρόνια πολλά μεγάλο πλέον κορίτσι!»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved