Αγγελική Ηλιάδη: Δείτε τι κάνει ο γιος της στην κούνια! (εικόνα)

Η Αγγελική Ηλιάδη, σχεδόν καθημερινά, μοιράζεται μαζί μας στιγμές από την καθημερινότητά της και μπορούμε να πούμε ότι ζει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της.

Αγγελική Ηλιάδη: Δείτε τι κάνει ο γιος της στην κούνια! (εικόνα)

Την προηγούμενη εβδομάδα, η διάσημη τραγουδίστρια και ο Σάββας Γκέντογλου βάφτισαν το γιο τους, Βασίλη και όπως ήταν αναμενόμενο, οι φωτογραφίες από τη λαμπερή βάφτιση έκαναν το γύρω του διαδικτύου. Το ζευγάρι είναι πιο ερωτευμένo από ποτέ και η Αγγελική Ηλιάδη φαίνεται τρισευτυχισμένη!

Πιστή λάτρης των social media, η διάσημη τραγουδίστριαανεβάζει σχεδόν καθημερινά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram, φωτογραφίες από την οικογενειακή και επαγγελματική της καθημερινότητα. Ο μικρός Βασίλης φυσικά έχει πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτές και πάντα κλέβει τις εντυπώσεις!

Ο δεύτερος γιος της Αγγελική Ηλιάδη, έχει πια μεγαλώσει αρκετά! Στις φωτογραφίες είναι πάντα χαμογελαστός και όσο μεγαλώνει τόσο περισσότερο μοιάζει στην ελληνίδα τραγουδίστρια! Πριν λίγεw ώρες, η διάσημη μαμά ανέβασε μία ακόμα φωτογραφία του στο Instagram, όπου παρά την αρκετά προχωρημένη ώρα εκείνος είναι ξύπνος και όρθιος στην κούνια του! «Τσα!!!», σχολιάζει η Αγγελική Ηλιάδη και η αλήθεια είναι ότι δε μπορούσε να ανεβάσει πιο γλυκιά φωτογραφία!

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε η Αγγελική Ηλιάδη στο Instαgram.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved