Οι… λιγούρες διάσημων σταρ

Η εγκυμοσύνη δεν ξεχωρίζει κανέναν και όταν κάποια γυναίκα περιμένει παιδί, δεν έχει σημασία εάν είναι διάσημη ή όχι, καλείται να τις αντιμετωπίσει. Γνωστές κυρίες της σόουμπιζ έχουν κατά καιρούς αποκαλύψει τις λιγούρες που είχαν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και τις συγκεντρώσαμε για να μην πιστεύετε ότι είστε μόνες.

Οι… λιγούρες διάσημων σταρ

Heidi Klum

Το παγωτό ήταν η μεγαλύτερη αμαρτία της σε όλες τις εγκυμοσύνες της, όποια περίοδο και να ήταν. Συχνά ο φωτογραφικός φακός την έπιανε στο αγαπημένο της μέρος να απολαμβάνει ένα παγωτό.

Kourtney Kardashian

Μερικές φορές κάποιες λιγούρες που έχουμε στη διάρκεια της εγκυμοσύνης είναι και για το καλό μας. Αυτό συνέβη στην περίπτωση της Kourtney Kardashian, στη διάρκεια της πρώτης της εγκυμοσύνης. Λάτρεψε ξαφνικά τα φρούτα και τους χυμούς.

Angelina Jolie

Μεγαλύτερο πρόβλημα είχε μάλλον η Angelina Jolie. Βασικό της κόλλημα ήταν οι μπάρες με σοκολάτα, βέβαια σύμφωνα με δημοσιεύματα, προσπαθούσε να είναι κυρίως μαύρη σοκολάτα για να μην ξεφεύγει πολύ. Αυτό στη δεύτερη εγκυμοσύνη της, στην Vivienne και τον Knox.

Nicole Richie

Η Nicole Richie είχε τρελάνει τον Joel Madden και στις δύο εγκυμοσύνες της. Την έπιαναν μάλιστα στις χειρότερες ώρες, τη νύχτα. Ο σύντροφός της είχε δηλώσει ότι το πρόβλημά του δεν ήταν ότι ζητούσε όλων των ειδών τα burgers και τα τηγανητά κοτόπουλα αλλά το ότι τα ζητούσε ακατάλληλες ώρες.

Halle Berry

Το 2008 γέννησε την κόρη της Nahla η Halle Berry. Η ίδια δήλωσε ότι το μεγαλύτερο της πρόβλημα ήταν ότι ήθελε να τρώει συνεχώς πολύ αλμυρά και ζεστά φαγητά, ή όλων των ειδών τις πίκλες.

Jennifer Lopez

Τα M&M's δεν μπορούσε να χορτάσει η Jennifer Lopez στην διάρκεια της εγκυμοσύνης της στα δίδυμα. Επίσης ζητούσε συνέχεια αναψυκτικά με γεύση πορτοκάλι.

Gwyneth Paltrow

Μάλλον ήταν η χειρότερη απ' όλους. Όταν το 2004 η ηθοποιός ήταν έγκυος στην Apple, ήθελε να τρώει ότι πιο junk food έβρισκε μπροστά της. Τηγανητές πατάτες, τάκος και πίτσα ήταν τα πιο αγαπημένα της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved