Δείτε τι κάνει για τα παιδιά του πασίγνωστο ζευγάρι που χωρίζει!

Μια ημέρα αφότου συμπλήρωσαν 10 χρόνια έγγαμου βίου, αποφάσισαν να χωρίσουν. Το πασίγνωστο ζευγάρι που έχει τρία παιδιά με μία επίσημη ανακοίνωση έδωσε τέλος στο γάμο του.

Δείτε τι κάνει για τα παιδιά του πασίγνωστο ζευγάρι που χωρίζει!

«Μετά από πολλή σκέψη και προσεκτική εξέταση, πήραμε την δύσκολη απόφαση να πάρουμε διαζύγιο! Προχωράμε, συνεχίζοντας να τρέφουμε αισθήματα αγάπης και φιλίας ο ένας προς τον άλλον, καθώς και την δέσμευση ότι θα μεγαλώνουμε μαζί τα παιδιά μας, των οποίων την ιδιωτικότητα σας καλούμε να σεβαστείτε αυτές τις δύσκολες ώρες! Αυτό θα είναι και το μόνο σχόλιο που πρόκειται να κάνουμε γι΄αυτό το προσωπικό οικογενειακό ζήτημα».

Ο λόγος για την Τζένιφερ Γκάρνερ και τον Μπεν Άφλεκ. Το χολιγουντιανό ζευγάρι όμως προχώρησε σε μία κίνηση που δεν είχαμε δει μέχρι τώρα από κάποιο διάσημο ζευγάρι. Δε θα χωρίσει την περιουσία του προκειμένου να κάνει πιο εύκολη τη ζωή των παιδιών του. Οι δυο τους αποφάσισαν να μοιράζονται την ίδια στέγη αλλά θα έχουν διαφορετικά δωμάτια. Αυτό είναι κάτι που επιθυμούν για να μην αλλάξουν την καθημερινότητα των παιδιών τους. Σωστό ή λάθος; Αυτό κανείς δεν μπορεί να το κρίνει.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved