Και όμως, αυτό το σώμα ανήκει σε διάσημη μαμά που γέννησε μόλις πριν δύο μέρες! (εικόνα)

Η νέα μανούλα και ο πασίγνωστος σύζυγός της, είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια του Χόλιγουντ.

Και όμως, αυτό το σώμα ανήκει σε διάσημη μαμά που γέννησε μόλις πριν δύο μέρες! (εικόνα)

Πριν ενάμιση χρόνο περίπου, ήρθε στον κόσμο η κόρη τους και μόλις πριν δύο ημέρες ανακοίνωσαν ότι έγιναν για δεύτερη φορά γονείς. Η διάσημη μαμά λατρεύει τα social media και καθ'όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της ανέβαζε φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μας έδειχνε την όλο και πιο φουσκωμένη κοιλίτσα της. Μήπως πήγε κάπου το μυαλό σας;

Ο λόγος φυσικά για το ζεύγος Άλεκ και Χιλάρια Μπάλνγουεν. Ο πασίγνωστος ηθοποιός και η γυμνάστρια yoga είναι ζευγάρι τα τελευταία χρόνια και έχουν φτιάξει μία πολύ όμορφη οικογένεια. Η πρώτη αλλά ούτε και η δεύτερη εγκυμοσύνη πτόησαν καθόλου τη λαμπερή Χιλάρια, η οποία όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες που ανεβάζει καθημερινά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, διατηρείται σε άψογη φόρμα.

Χθες και μόλις δύο μέρες μετά τον ερχομό του γιου της, ανέβασε τη φωτογραφία που βλέπετε παρακάτω. Η φωτογραφία, όπως αναφέρει στα σχόλιά της, είναι τραβηγμένη στο μπάνιο του μαιευτηρίου και φυσικά εντυπωσιάζει τους πάντες. Αν εξαιρέσουμε την κοιλιά που είναι το απόλυτα φυσιολογικό σε αυτή τη φάση, η σιλουέτα της παραμένει σε άψογη κατάσταση! Με τόση γυμναστική βέβαια, πως να μην είναι!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved