Κάθριν Ζέτα Τζόουνς - Μάικλ Ντάγκλας: Η σπάνια οικογενειακή εμφάνιση με τα παιδιά τους! (εικόνα)

Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς και ο Μάικλ Ντάγκλας είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά ζευγάρια του Χόλιγουντ.

Κάθριν Ζέτα Τζόουνς - Μάικλ Ντάγκλας: Η σπάνια οικογενειακή εμφάνιση με τα παιδιά τους! (εικόνα)

Είναι πολλά χρόνια μαζί και έχουν δημιουργήσει μία πολύ όμορφη οικογένεια. Ο γιος τους Dylan γεννήθηκε τον Αύγουστο του 2000 και τρία χρόνια μετά ήρθε στον κόσμο και η κόρη τους Carys. Αν και τα media ασχολούνται αρκετά συχνά μαζί τους ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια που είχαν φουντώσει οι φήμες διαζυγίου, όλα αυτά τα χρόνια έχει διατηρήσει ένα ιδιαίτερα χαμηλό προφίλ και επάξια έχουν κατακτήσει τον τίτλο ενός από τα πιο αξιολάτρευτα ζευγάρια του Χόλιγουντ!

Οι εμφανίσεις τους τα τελευταία χρόνια είναι ελάχιστες και o φωτογραφικός φακός σπάνια απαθανατίζει πιο προσωπικές και οικογενειακές τουςστιγμές. Χθες, όμως η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς έκανε τη διαφορά!

Με αφορμή τη βράβευση του Μάικλ Ντάγκλας στην Ιερουσαλήμ, αλλά και τις καλοκαιρινές του διακοπές, η όμορφη 45χρονη πια ηθοποιός ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία όλης της οικογένειας!

«Τόσο περήφανη για τον Μάικλ που τιμήθηκε με το βραβείο Genesis! Περνάμε τέλεια στις διακοπές μας! Καλό καλοκαίρι σε όλους» σχολίασε και όπως ήταν αναμενόμενο μέσα σε λίγες ώρες, η φωτογραφία έκανε το γύρο του κόσμου.

Τα παιδιά του λαμπερού ζευγαριού έχουν μεγαλώσει πολύ και όπως βλέπετε και στην παρακάτω φωτογραφία ο γιος του μοιάζει στην Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, ενώ η κόρη τους είναι φτυστή ο μπαμπάς της!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved