Έτσι κοιμούνται οι έγκυες! Σας θυμίζει κάτι; (εικόνες)

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης αυτό που δεν μπορεί να κάνει μια γυναίκα, είναι να απολαύσει τον ύπνο της. Πάει ο καιρός που μπορούσε να ξαπλώσει μπρούμυτα και να βάλει τα χέρια κάτω από το μαξιλάρι.

Έτσι κοιμούνται οι έγκυες! Σας θυμίζει κάτι; (εικόνες)

Η κοιλίτσα που μεγαλώνει δυστυχώς «ενοχλεί» με αποτέλεσμα να μην καταφέρνει να κοιμηθεί άνετα ούτε η μέλλουσα μαμά αλλά ούτε και ο μέλλοντας μπαμπάς. Αυτή την πραγματικότητα, θέλησε να απαθανατίσει η φωτογράφος Τζάνα Ρομάνοβα. Και με μια σκάλα στο ένα χέρι και τη φωτογραφική μηχανή της στο άλλο, τα κατάφερε!

Καταφέρνοντας να βρει ζευγάρια σε ενδιαφέρουσα που ήθελαν να τα φωτογραφίσει κατά τη διάρκεια του ύπνου τους, δημιούργησε αυτό το φωτογραφικό άλμπουμ. Αξίζει να αναφέρουμε πως αυτό το πρότζεκτ έχει ως σκοπό να αναδείξει την υποσυνείδητη συμπεριφορά του ενός στον άλλον κατά τη διάρκεια της ευαίσθητης περιόδου της εγκυμοσύνης.

Δείτε τις εικόνες παρακάτω που σίγουρα κάτι θα σας θυμίσουν!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------0- 1
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------0- 7

Δείτε περισσότερες εικόνες στην παρακάτω gallery!

Διαβάστε επίσης:
Εκπληκτικές φωτογραφίες που αποτυπώνουν την ομορφιά του θηλασμού

Η αντίδραση μιας μαμάς όταν αντίκρισε το 5 κιλά νεογέννητο μωρό της (pics)

Δείτε καρέ-καρέ τη γέννηση αυτού του μωρού - Απερίγραπτο φωτογραφικό άλμπουμ (pics)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved