Τρυφερό! Δείτε πώς κοιμάται η Δέσποινα Καμπούρη με την κόρη της (εικόνα)

Η Δέσποινα Καμπούρη είναι γνωστό πως λατρεύει την κόρη της Έλενα Ταρασιάδη και δεν διστάζει κάθε στιγμή να μιλά με τα πιο γλυκά λόγια για το μικρό της πλασματάκι.

Τρυφερό! Δείτε πώς κοιμάται η Δέσποινα Καμπούρη με την κόρη της (εικόνα)

Οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις όμως της έχουν στερήσει αρκετές ώρες παιχνιδιού με τη μικρή της, με αποτέλεσμα να περνούν το χρόνο τους μαζί, όλο το βράδυ πριν πέσουν για ύπνο. Φαίνεται όμως πως χθες βράδυ η μικρή Έλενα θέλησε να κοιμηθεί αγκαλιά με τη μαμά της.

Η φωτογραφία που ανέβασε στο instagram η δική μας Δέσποινα, αποδεικνύει περίτρανα το πώς είναι να είσαι μαμά. Σίγουρα όλες οι μανούλες θα ταυτιστούν μαζί της μιας και κάπως έτσι είναι να κοιμάσαι με τα παιδιά σου.

Όπως μπορείτε να δείτε και στη φωτογραφία, η Έλενα κοιμάται όπως κοιμούνται όλα τα παιδιά της ηλικίας της, στο κρεβάτι της μαμάς και του μπαμπά. Με το κεφάλι ανάποδα και τα πόδια απ'ότι φαίνεται στην πλευρά που κοιμάται ο μπαμπάς της, Βαγγέλης Ταρασιάδης. Σας θυμίζει κάτι από τη δική σας πραγματικότητα;

---------------------------------------------------------------------------------------------------------ELENA

Η Δέσποινα σχολίασε τη φωτογραφία: «Ανάμεσα σε μαξιλάρια και ανακατεμένα σκεπάσματα. Πόσο αγαπώ αυτούς τους ύπνους! Καληνύχτα πουλάκια... #sleepingwithmybaby #goodnight» καληνυχτίζοντας έτσι τους διαδικτυακούς της φίλους!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved