Αυτή είναι η μπέμπα πασίγνωστης Ελληνίδας δημοσιογράφου! (εικόνα)

Είναι πλέον από τις πιο δημοφιλείς δημοσιογράφους, συμμετέχει στο πάνελ επιτυχημένης εκπομπής και πρόσφατα έγινε μανούλα!

Αυτή είναι η μπέμπα πασίγνωστης Ελληνίδας δημοσιογράφου! (εικόνα)

Η γλυκιά δημοσιογράφος διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της! Πριν λίγους μηνες έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι και τα επαγγελματικά της σχέδια πάνε από το καλό στο καλύτερο. Μήπως πάει κάπου το μυαλό σας;

Ο λόγος φυσικά για την Ελιάνα Χρυσικοπούλου! Η νέα μανούλα και συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη, έχει μεγάλη αδυναμία στην κορούλα της και όπως φαίνεται είναι για αυτήν... πηγή έμπνευσης! Η δημοσιογράφος, βάζει στην κόρη της τα πιο όμορφα και πρωτότυπα ρουχαλάκια, δημιουργεί το κατάλληλο σκηνικό και μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram τις πιο απίθανες φωτογραφίες!

Χθες φόρεσε στην κορούλα της ένα ροζ κορμάκι με σχέδια καρπουζιού, έφτιαξε ένα κατάλληλο για την περίσταση καλοκαιρινό σκηνικό και το αποτέλεσμα είναι η φωτογραφία που βλέπετε! «Υπάρχει πιο νόστιμο φρούτο από το καρπούζι;» σχολίασε και φυσικά likes ήταν χιλιάδες!

Δείτε τη φωτογραφία! Θα λιώσετε!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved